Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda hem Otomatik hem Özel Donanım ibaresi var. Nasıl bir araç..?

nagodsrab

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben nagodsrab her iki el parmaklarim yanik sekeli yuzde 43 oranli raporumda ozel tertibatli otomatik vitez arac kullanir ibaresi var H sinifi ehliyetimde otomatik vitez engelli arac yazmaktadir otvsiz arac alabilirmiyim saygilar

Bende yuzde48 ortopedik ozurluyum h sinifi ehliyet ve otv siz arac almaya calisiyorum nasil bir yol izlemem lazım acaba

Arkadaşlar öncelikle raporunun da ÖTV den yararlanabilir ibaresi var mı varsa alabilirsiniz eger yoksa maliyeye gidin sorun benim böyle bir raporum var ben napmalıyım

arkadaşım otomatik vites araçta özel tertibata gerek yok istediğiniz otomatik vites aracı ötv siz alırsınız,saygılar

h sınıfı ehliyet veren bir sürücü kursuna kayıt olun, ötv siz araç almak için alacağınız raporda ötv indiriminden faydalanabilir ibaresi olması gerekli aksi taktirde araç alamazsınız, h sınıfı sürücü belgenizi alınca, ötv indiriminden yararlanır ibaresi bulunan heyet raporunuz ile birlikte istediğiniz bayiden araç alabilirsiniz,saygılar.

Arkadaşlar gerekli yardımı bulunmuşlar. Takıldığınız bir nokta olursa telefon açabilirsiniz. 0555 597 61 83

Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin ÖTV indirimi kararına ne zamandan beri Maliye yerine Hastane karar veriyor raporda Özel tertibatlı araç kullanabilir ya da otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresi olması gerekir. xkatip74

biz neyi yanlış yazdık anlamadım hastane raporu almadan mı alacak aracı vatandaş, biz de aynı konuyu yazdık

Merhabalar, sağlık kurulu raporunuz ötv indirimli araç almak için yeterlidir. sizdeki durumdan şunu anlıyorum araçda hem otomatik vitesli hemde tertibatlı olacak yani bazı arkadaşlarımızda sadece otomatik olması yeterli iken sizde otomatik vitese ek tertibat olacak gibi algılıyorum. Bu fren ve gaz tertibatının elden kumanda edilmesi veya fren ve gaz kontrolunun sol ayağa verilmesi gibi olabilir. Engel durumunuzu biraz ayrıntılı yazabilirseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz buradan.

Üst Alt