Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda çalışabilir değerlendirmesi olmaması EKPSS ile atanmaya engel mi?

Aseeb

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Çalışabilir ibaresinde değerlendirilmedi yazıyor daha sonra duzelttirmeye çalıştım yeni rapor duzenleyemeyiz dediler sağlık kurulu başkanı yazıyla uygun ise girebilir yazdı ve kaseleyip muhurleyip imzaladı bir sıkıntı çıkmaz dediler bana ilerde bir sorun olur mu memur atamalarinda yoksa yeniden rapormu cikarttirmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Benimde raporumda calisabilir kismi degerlendirilemedi ve ayni sekilde istihdam da degerlendirilemedi yaziyordu. TKHK'ya atandim. Atamada herhangi bir sorun çıkmadı evrak falan teslim ettim. Daha sonra kurum tarafindan telefon ile arandim. Calisamayacagi alanlar degerlendirilmemis oldugu için, Calisamayacagi alanlari belirten bir sağlık kurulu raporu istediler. Tekrar heyete gittim, oransız durum belirtir ve hangi işlerde çalışamaz diye bir sağlık kurulu raporu aldım. Yani bu atamaya engel değil sadece kurum ek olarak böyle bir rapor isteyebilir

Radtek21

O halde raporumu yenilettirmeye gerek yok atandigim kuruma gore hareket etmeliyim tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

Üst Alt