Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda ağır işlerde çalışamaz ibaresi EKPSS ile atanmama engel olur mu?

zorbaadam

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
5
Merhaba. Bugün şükürler olsun ki rapor alabildim. İlk kez alıyorum 2 yıl süreli verdiler. %50 oranım var, kronik böbrek yetmezliği. Fakat raporda çalıştırılamayacağı işler bölümünde: EFOR GEREKTİREN AĞIR İŞLER ibaresi var. EKPSS ortaöğretimden hizmetli olarak atanmak istiyorum. Engel olur mu acaba?

Biri cevaplarsa sevinirim ben de ayakta duramaz yazıyor. İyi konuya değinmişsiniz.

Hiç bir soruna yol açmaz. Vasıflarınıza ve bedensel kısıtlılığınıza uygun işler verirler

@zorbaadam, ekpss den alım yapıldığını biliyorlar zaten ama kimin geleceğini değil. kimisi gözden ,kimisi duymadan kimisi bedensel veya ruhsal engelle geliyor. atandıktan sonra raporunuzda çalıştırılamayacak alanlar belirlenir onun haricinde ne yapabilirseniz ona uygun iş verilir.

Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek hastalığı olmadığına dair tam teşekküllü bir Devlet Hastanesinden alınan sağlık kurulu raporunu istenebilir.

Üst Alt