Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itirazda yeni hastane secimi yapabilir miyiz?

musberat

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
raporaz itirazda yeni hastane secimi bize mi baglidir mesela fakulte hastanesi secilebiliyor mu....
bir de bu okbden %40 ustu aldigimiz zaman surekli gecerli olur mu...

musberat

İl Sağlık Müdürlüğü gittiğinde hangi hastaneye gitmek istediğini belirt uygunsa sevk verirler.

enes75

Ben ıtiraz için gittiğimde bana da sormuşlar di hangi hastane sana uygun diye. Tecrübe ile sabittir:)

Enngelli Memur'un %44 raporla Özürlü emeklilik başvurusu, SGK yüksek sağlık kurulu tarafından %30'a düşürülerek red edildi.

Üstelik bir yıl önce vergiindirimi almış olan bu arkadaşımızın SGK yüksek sağlık kurulunun bu kararına itiraz hakkı varmıdır?

Merhaba ben 5 yildir diyabet,kolesttrol,hipertansiyon ve gozlerimde gorme eksikligi var fakat heyet raporum 28 cikti goz doktoru gozde glokom supesi yazdi puan vermemes simdi itiraz etmek istiyorum fakat raporum elime ulasmadi ne yapa bilirim itiraz sureci nedir nasil yaparim lutfen yardimci olurmusunuz tsk

turker kardeş altaki rapora itiraz dilekce örnegini doldur il sağlık müdürlügüne ver sonuc ne olacağını doktorların kararı belirler, ancak, farklı bir hastaneye sevk istemen daha mantıklı olur.

Rapora itiraz için dilekçe örneği:

İl Sağlık Müdürlüğü'ne,

....... tarihinde .......... hastanesinden ..... kayıt numarasıyla almış olduğum sakatlık oranımı gösteren sağlık kurulu raporunda belirlenen sakatlık oranın, olması gerekenden düşük olduğunu düşünüyorum.
Raporun yeniden değerlendirilip tarafıma bildirilmesini arz ederim.

algaNihat

Tesekkur ederim kardesim
Itiraz icin raporumun elime gecmesini beklemem gerekirmi? Yoksa direk itiraz edeyimmi?birde 2 hastaneden yuksek alirsam 3 hakem hastanesinemi yonlendiriyorlar?

turker, İtiraz icin tabiki raporumun çıkması lazım o raporda'ki gerekceye göre itiraz edeceksin

algaNihat
Bu süreçte itiraz sgk sağlık kuruluna ve raporumun tekrar değerlendirilmesi şeklinde bir dilekçe ile yapılabilir.

hakem hastane sureci

Merhaba dostlar ben 5 yildir diabet hiper tansiyon hastasiyim rapor almak icin heyete girdim 28 aldim goz icin dok tor glukom supesi diye yazmis puan vermemis bende itiraz ettim beni baska hastaneye sevk ettiler fakat burdan yuksek puan alirsam 3.bir hakem hastanesine gondereceklerini soylediler.bu surec boylemi isliyor birde goz doktorunun glokom supesi????? yazmasi normalmi yardimci olursaniz sevinirim

Üst Alt