Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor tarihim geçti! EKPSS başvurumda sorun olur mu?

edr_ddm

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim %83 lük kronik(süreğen) raporum var ve 1 yıl sonra değerlendirilmesi uygundur diyor. Rapor 30/05/2013 tarihli 20 mayısta başvuru yapıcam yenilemek için ama çıkması uzun sürerse açık kalacak ekpss sınavımda bir sorun yapatır mı?? Hastalığımda herhangi bir değişiklik yok.

Son düzenleme:
Bence hemen başvur zaten atamalar ve kurumun vereceği süreyi göz önünde bulundurursak 3 aylık bir süreç daha var kesinlikle alırsın yeni raporu , işini riske etme

Bulunduğunuz şehirde, tüm tam teşekküllü devlet hastânelerini arayarak, yeni raporun ne zaman çıkarılabileceğini tek tek telefonla sorup öğrenin. Ben öyle yaptım. Her hastânenin başvuruya göre raporu çıkarış zamânı farklıdır. İlk raporum 2 haftada, ikincisi 1 haftada çıktı. Hastâneleri arayın; bilgi edinin; zamandan kazanın; böylece raporunuzu en kısa zamanda çıkartmış olursunuz.

Kolay gelsin...

Üst Alt