Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sonucum e-devlet'e ne zaman düşer?

@güllerin efendisi,
Hmm peki açıklanma süresinin olumlu veya olumsuz mesajı var mı sizce ?

Ben tek bir bölümden %38 aldım öteki bölümlerde bir hastalığım da yok ama heyete girdiğimde doktor geçmiş olsun dileklerini iletip raporunuzu yazacağım dedi. Rapor her türlü zaten verilecek zaten neden böyle bir şey dedi anlamadım. Yani benim %38 oranım zaten kesin.

@güllerin efendisi,

Biliyorum bunu o yüzden zaten soruyorum 40 olmayacaksa işime yaramayacak, aldığım 38 de zaten garanti neden o zaman bana raporunuzu yazacağım diyor doktor 🤦🏻‍♀️ 40 ın bana lazım olduğunu oda biliyor çünkü alış sebebim belli

@karamelll,

Senin sabrınımı ölçüyorlar orasını anlamadım ben.

Benim rapor e-devlet e hafta sonu düşmüştü.

Benim rapor 16 günde cumartesi öğleden sonra düştü. Oda düşük çıktı itiraz ettim pazartesi bir daha kurula gireceğim.

@güllerin

Bugün tekrar muayne oldum plastik cerrahi 5 ortopedi 18 verdi fizik tedavi doktoru söylemedi. Aklımdaki soru şu fizik tedavi doktoru 20-30 verebilir mi verebilirse de puana katkı yapar mı çünkü aynı bölgeye çift puan sayılıyor gibi oluyormuş.

@GüneşinKızı,
Nasıl aynı bölgeye çift puan, anlayamadım bunu

Siz aynı ilde mi tekrar kurula gittiniz ve itiraz ettikten kaç gün sonra yeni kurula girebildiniz

İtiraz ettim 5 gün sonra mesaj geldi şu hastaneye gidin dedi gittim tekrardan aynı ilde girdim.
Çift puan dediğim hem ortopedi el bileğine hemde fizik tedavi el bileğine puan veremiyormuş galiba. @OturanBoğa Doğrumudur ?

Üst Alt