Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranında değişiklik EKPSS tercihleri etkiler mi?

mehmet103

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ekpss ye başvuru ve sınav sürecinde raporum %40tı. raporumun süresi bu ay başında bitti tekrar heyete girdigimde %85 oran verdiler.bu ekpss tercihlerimi etkilermi? başvuru yaparken 40 dı buna göre mi alım yapılır yoksa yeni orana göre mi? iyi mi oldu kötü mü oldu karar veremedim.çünkü genelde %40-60 arası alım daha çok oluyo die biliyorum konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim

etkilemez - 3 derece den 1 dereceye yükselmiş sin, emeklilikte çok işine yarar devlette işinde işine yarar ama özel sektörde iş bulmanda zorun çıkarta bilir ....
not: bende de %85 rapor vardı yasalar değişti oran çok düştü bence
* hemen vergi indirimi için başvur bir iste çalışıyorsan muaflığını al 15 senede emekliği garantile...

güney

güney verdigin bilgiler için çok saol...vergi indirimi için başvurdum.raporu yine süreli verdiler 1 yıllık seneye raporu yenilettigim zaman tekrar mı başvuru yapmam gerekiyor vergi indirimi için? hastalıgım dolasıyla süresiz rapor vermiyolar 15 sene dolunca emeklilik nasıl olcak peki?

geçici raporları net bilmiyorum ama devlet oranları değiştirmezlerse emekli olursun ama olana kadar gidip gelirsin... emekli olup da kontrol edebilirler...
bir arkadaşım h ehliyet vermişlerdi geçici olarak iki senelik iki sene sonra gittiğinde hastalığın ilerlediğini ve fonksiyon kaybı artı diye ehiliyet alamaz demişlerdi... belki senin de hastalığın derecesini yıllar baz alınarak netleşir...
hastalığın ve çalışma bilgilerin olsa hiç yoktansa yorum yapabilirim veya siteden arkadaşlar fikir vere bilir...
şimdiden kolay gelsin sana

Etkilemez sadece sınava girdiginiz engel grubunda değişiklik oldu ise atamada sorun yaratabilir

güney
agresif fibramatosiz adı verilen sag kol, el bileği,dirsek,koltuk altı ve kürek kemiginde devamlı yayılan ve kemoterapi ile bile durduralımayan tümör, illet bi durum;( şuan sag kolumu tamamını nerdeyse kullanamıom hareket kısıtlılığı var.doktorlara eger tedavisi varsa söyleyin oraya gideyim yoksa beni ugraştırmayın diyorum ama ne tedavi eden nede ilgilenen birini bulamadım. uzun süre ayakta duramıyorum agrılardan oturarak çalışabiliyorum sadece.yürürken bile devamlı agrılarım var

Gs3434
engel grubu aynı degişmedi.oranda degişiklik oldu sadece

geçmiş olsun...
emeklide olursun, sınav dada sorun olmaz, özelde belki zorun olur...
yarın ankara atatürk eğitim ve araştırma da fizik tedaviye gideceğim sorayım olumlu bir şey söylerlerse iletirim...
hastane ortopedi konusunda çok iyi doktorlar var...

Engel grubunda değişiklik olmadıysa bişeycik olmaz içiniz rahat olsn

şunuda belirteyim; çoğu kurum istihdam raporu istiyorlar , atanırsanız tekrar rapor isteyebilirler, çalışamayacağı alanların yazdığı bir istihdam raporu.

Son düzenleme:
Üst Alt