Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor nereden alınmışsa araç da o ilden mi alınmalı?

selocan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Kafama Takıldı Diyelim ve Başımda olan bir sorun

"A" şehrinden aldığımız ÖTV ve MTV den faydalanabilir H sınıfı ehliyet alır Otomatik vitesli ve Özel Tertibatlı araç Kullanabilir heyet Raporu "B" şehrinde yani bağlı bulunduğumuz vergi dairesinde geçerli midir.

Yani diyelim İzmir den aldığımız bir heyet raporu ile Ankara' dan araç alabilir miyiz bağlı olduğu vergi dairesi Ankara Ankara vergi dairesi şunu diyebilir mi sen heyet raporunu Ankara' dan alacaksın deme hakkı var mıdır. Ayrıca B - Sınıfı Ehliyeti H çevirmek için yine heyet raporunu aldığımız ilden almak zorundayız..

raporu nerden aldığının hiç bir önemi yok.İstediğin yerden aracı alabilirsin

aldığınız raporla h sınıfı ehliyeti rapor aldığınız ilde almak zorundasınız aracı ise istediğiniz ilden alabilirsiniz. h sınıfı ehliyet için herhangi ortopedi doktarından(özel) rapor alabilirsiniz.

ben raporu yeni aldım çok zorlaştırmışlar artık rapor almayı Allah c.c izni ile aldım

%40 aldım raporda H sınıfı ehliyet alabilir Ötv+Mtv Faydalanabilir özel tertibatlı ve otomatik vitesli araç kullanır ibaresi yazıyor ortopedik özürlüyüm ben sol ayağımdan ve sürekli özrüm

Şimdi H sınıfı alacağım bunlarda dönem dönemmiş ehliyeti en erken temmuz da veya ağustos ayında alabileceğim sanırım

Hayır " SiyahPelerinliAdam " Soru Şu şekilde idi Bağlı bulunduğun vergi dairesi İzmir de ama ben heyet raporunu Başka bir İlden aldım Onu Sormuştum

Merhaba arkadaşlar

" B " Sınıfı Ehliyeti " H " Çevirenler var mı ? aranızda yeni yani 2012 veya 2013 yıllarında B den H çevirme işlemi yapanlar var mı varsa ne gibi bir yol izlediniz karşılaştığınız sorunlar ve tecrübeleriniz nelerdir.

Anladım sorunuzu ve cevap verdim bende, tekrarlıyorum; "Hayır... aynı yerden almanız gibi bir şart yok"

bir tek B sınıfı Ehliyeti H çevirmek kaldı Onu için uğraşıyorum acaba heyet raporunu aldığın İl den mi düzletmek gerek B sınıfı H çevirmek için Ehliyet kursuna gitmeden bu işler olmaz mı acaba ?

Üst Alt