Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için randevu alınmışken önceden gidip rapor almak..?

apomek

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
dun alsancak devlet hastahanesine ilk defa gidip basvuru yaptim.temmuz 26 sına gun verdiler.bugun arkadasim araciligi ile karsiyaka devlet hastahanesine verilen randevu tarihlerini sordurdum.mayis ortasina gun veriliyormus.yarin buraya gidip kisisel olarak kendim basvuru yapip ozurlu heyet raporu icin basvuru yapacagim.bir problem olurmu.dunku basvurum ile ilgili sikinti olurmu.. dun sadece randevu alinip o gun yani 26 temmuz da harclar yatirilip doktor muayeneleri olacakti..

hiç bir sıkıntı olmaz bende sana öneride buluncaktım eğer imkanın varsa Aliağa menemen devlet hastanesi aynı gün içinde raporunu veriyor bilgin olsun

apomek
Hangi Hastane daha erken gün verirse oraya gitme nde hiç sıkıntı olmaz. randevu alip gitme en sorun değil

Menemen devlet hastanesi o halde baş vur sabah erken git aynı gün dolaşıyorsun ertesi gün raporunu alırsın randevu almanagerek yok ćunku fazla yoğun deil Aliağa menemen torbalı Salihli gibi hastaneler.

umut2135
Matematik gibi olmus..yogunlugun az olmasi olumlu dediginiz olabilir .yarin bir deneyeyim..

enes75;
tsk ederim

apomek

hayırlısı umarım sonuç olumlu olur bilgileri burdan paylaşırsın :)

Menemen devlet hastanesini aradım 12 mayısa gün veriyor. Ayrıca raporlarında sürekli ibaresi bulunan kişilere hiç bir hastane rapor vermiyor bilginiz olsun. İl sağlık müdürlüğü sevk etmediği sürece tabi..

apomek

Çok sevindim adına hangi rahatsızlığın yüzde kaç aldın kolestrol e oran verdilermi

Üst Alt