Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için en uygun hastane hangisi ya da hangileridir?

ayhaakan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhaba;

Herediter Spastik Paraperezi, Anksiyete-depresyon ve görme bozukluğundan balthazard sonrası %51 olan raporum hastalık ilerlemesine rağmen %20'ye düşürüldü. Doktorun yanına ağrıdan iki büklüm girdim, sen desteksiz yürüyebiliyorsun gibi laflar söyledi ve eski rapor için resmen bu oran yanlış verilmiş (!) deyip oran vermedi.

Sonra öğrendim ki, Tokat, Samsun, Sivas ve bazı karadeniz bölgesi devlet hastaneleri önceki yıllarda olan bazı durumlar yüzünden oran vermiyormuş. Aort anevrizması geçirip elden ayaktan iyice düşen bir tanıdığıma bile oran vermemişler...

Sizce rapor almak için en uygun ve hastaya hakkını veren hastane ya da hastaneler hangileridir?

@ayhaakan, Bunun cevabını kimse veremez aynı hastalığa farklı oran verilmesi hastahaneyle alakalı değil de belki doktorun rahatsızlığı yorumlamasıyla alakalı olabilir.

Sadece 1 poliklinikten oran almıyorum ki hocam...

Üst Alt