Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor alma süreci paylaşıyorum: izlenimlerim yaşadıklarım..?

darkdark

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
[SIZE=3]Oncelikle Merbaba;
Yazdıklarınızın çok yardımı oldu öncelikle herkese teşekkür ederim.Bir o kadar da ben araştırma yaptım ama hala bir sonuç alamadım.Kayseride bir tanıdığım vasıtaysıyla randevu almadan gittik kimsede bir şey sormadı zaten.Dilekçe doldurğumuz halde bizim dilekçemizi kabul etmediler istihdam kimlik kartı gibi istediklerimizi yeni kağıdın üzerine yeni dilekçede yazdılar.Sonra başladık doktorları gezmeye benim rahatsızlığım gözden ve kalpten olduğu için önce göz doktoruna gittim.İçeri girdiğimde aletle görme keskinliğimi ölçtüler öyle yazı okumak vs olmadı bir gözümü makine ölçemediği için lens ve camlı denenmesi için polikliniğe gönderdiler.Burada görme alanı testi yapılmış sonradan doktor söyledi yuvarlak mavi bir noktaya bakmanız söyleniyor ben anlamadım bile çok kısa sürdü ve karşıya bak dediler doktorda sonradan dedi ki neden içine bakmadın bu raporlar sisteme böyle işlenmiş karar vermemiz zorlaşıyor diye çıkıştı.Lens ve cam denememi çok kişi olduğu için başka bir güne erteledi.Kalp doktoru ritm bozukluğunu var ama bu özür sayılmaz kriterler için yeterli degil diyerek(ki kardiyologa gönderdi kardiyolog var dedi) bir kaç yazı yazıp yeni bir kardilogtan sonra test yaptırabilirsin diye bir de o çıkıştı.diğer bölümlerden bi sıkıntım yoktu.Sorularım öncelikle şunlardır zahmet verip okuyanlara;

1.Raporun üstüne istihdam ve kimlik dışındakilerin üstü çizildi ve raporum hala bende( heyete vermedim gözden dolayı) heyete girerken yeni maddeler ekleyebilir miyim orada söylersem bu mümkünmüdür(ehliyet vergi muafiyeti vs gibi)?
2.Göz doktoru lensle kesin düzelir glokom yok istersen gelme diyip yolladı tekrar bir göz ölçümü yaptırmalıyım sizce?
3.Ritm bozukluğu kriteri nedir az bozuk çok bozuk diye bir madde mi var?
ben yardımcı olan kimseyi görmedim bir muayene de görmedim kardiyolog dışında.heryerde süreç böyle mi işliyor?Her doktorun yürüyerek gelmişsin ne için geldin kim gönderdi demesi normal midir?

not:ilk başta rapor için para ödemeniz gerek dediler vergi dairesinden gönderirlerse yahut sigortasız olursanız ödemessiniz dediler ama ben daha kimseye para felan vermedim.Bilgilerinize[/SIZE]

Üst Alt