Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor aldım ama doğru ibare olmadığı için araç alamıyorum!?

Orhan1973

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar.

31.03.2016 tarıhınde hastaneye basvurup aldıgım %63 engel oranlı raporum var.
Hastalığım Bilateral alt ekstremite poliomyelit çift koltuk değneği ile zorlukla mobilize ve lomber paralitik skolyozu mevcut lomber skolyoz enstruman ile füzyon yapılmış lomber omurga ankiloze torakal omurga hareketlerı ileri düzeyde limiti diye bir yazı var.
TANI Z47.9-Ortopedik izlem,TANIMLANMAMIŞ yazıyor
ve diger acıkalyınız bolumunde otv ıcın durum bildiri raporu dıyor.

Ben bu raporla arac bayine gittigmzde tertibatlı arac kullanabılır ıbaresı olması lazım dendı. malıyede boyle bır yaznınn olması gerkıyor dedı.
Hastaneye gittiğimizde yenıden boyle bır yazı eklenemıycegnı yenı rapor cıkarılması gerektıgnı soylendı. aıle hekımınden sevk aldık fakat aldgmz sevk ve verılen rapor yenı ehlıyet ıcn verılen rapor.

Ben şimdi ne yapacağım yarın hastaneye gideceğim bu raporla bana bi analtırmısınız?

tekrar hastaneye gidip tekrar heyete gireceksiniz. Tanı kısmını eklettikten sonra, engelinize göre Sadece Otomatik Vites araç Kullanır yada ÖZel tertibatlı araç kullanır yazısını açıklama kısmına ekleteceksiniz. Yalnış bilmiyorum H sınıfı ehliyet alır ibareside olması gerekiyordu.

hastane h sınıfı ehliyet alırı artık yazmıyor.

disc55

sadece tertibatlı araç alır yazınca maliye sıkıntı çıkartmıyor demi

Ilk aldgmiz rapora ekleme yapilamadigni soyledi ve aile hekimne yonlendirdi. Gittim sevk verdi ve bi rapor verdi ehliyet yenileme yaziyor yarin kurula gidecegim tertibatli arac kullanabilir yazisi yazar ise bu raporla arac alabilrmiyim ?

@Orhan1973 ehliyet raporu ile hastanedeki heyet raporu farklı şeyler. Karıştırmayın onları. Mevcut H sınıfı ehliyetiniz var ve heyet raporundada doğru ibareler var ise sorunsuz alırsınız yoksa eksik olan ne ise onu düzeltmekle işe başlayın.

Üst Alt