Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlığımdan dolayı rapor vermiyorlar. Ne yapmalıyım?

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
20
Arkadaşlar uzun süredir forumda olanlar bilir ÖTV indirimli araç ehliyet vs işleri için uğraştığımı. Hatta 1-2 arkadaşla forumda paslaşıyorduk bilgi manasında. Benim rahatsızlığım tip 1 şekerin yanında sol ayağımda %90-100 oranında arter damar tıkanıklığı, daha önce bypass oldum ayakdan yani damar değişti ama 1 yıl sonra yine tıkandı bu esnada 4 parmağım tam ve baş parmağım ise yarım olarak kesildi kangren nedeni ile. Son 1-2 aydır sanırsam 3-4 hastane gezdim komşu iller ilçelerde dahil ama sağlık kurulundaki memurlar dakka bir gol bir seni bu haline rapor alamazsın deyip golü atıyorlar. Lakin en son bugün ilçedeki hastaneye gittiğimde de benzer muhabbetle karşılaştım ve sonuç olarak işim olmadı, gerçi hastanedede KVC doktoru yokmuş onunda etkisi oldu ama KVC doktoru olanlardada pek bişey değişmiyor... Adamın dediği ortopedi doktoru senin damar tıkanıklığına bakmaz ayağın varmı yokmu ona bakar diyor akabinde bende damar olmayınca ayak olmasının ne manası var tarzında laflarla klasik muhabbetlerimizi ettik durduk...

Şimdi olayı uzatmadan yarın yada yarından sonra bir hastaneye daha gideceğim yılmadan bıkmadan bu iş için. Eğer orasıda olmazsa hukuki süreç başlatmayı düşünüyorum. Mesele artık sidik yarıştırma meselesine dönüşmek üzere. Bu konuda bana tavsiyeleriniz neler olur neler olmaz sizlerden görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Açıkcası mahkemede bana bu raporu vermeyen doktorlardan beni iyileştirmelerini damarlarımı açmalarını talep edeceğim nasılsa onların gözlerinde sağlamız, hadi buyrun diyeceğim...

sende biliyorsun tip1 30 dur ancak yara mevcut ise 40 olur ona göre davran

Üst Alt