Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikoz şizofreni vb. hastalığı olanlarda tembellik ve hantallık oluyor mu?
evet 18 sene ama ben 20 yıl yeter diye düşündüm kafamda,7 yıl sonra 20 senem dolacak. tabi şartlarda önemli belki bir sürü şey değişecek bizlerde ortada kalacaz
@Descartes, Vallaha hocam ülkenin durumu ortada. kanun falan filan hükümsüz ,kazanılmış hak diye bir kavram vardı artık oda hükümsüz gibi. biri çıkar derki engelli emekliliği 35 sene. hadi uğraş dur yada hastalık oranı değişir sadece maluliyetliler emekli olabilir derler, ne bilim hastalıklarımızı kaldırabilirler sayıyı iyice azaltırlar. kim buna dur diyebilecek? eylem falanda yapamazsın ,yapsan da bir şey fark etmez. şuan yazılı olan kanunların geçerliliği tek söz ile yitirilebilir bende güven kalmadı
@Ben_Claudius, hastaligimizin yükü ağır zaten. Üstüne böyle belirsizlikler eklenince insanın kafası iyice karışıyor. Senin de yazdığın gibi hiçbir şeyin garantisi yok. İnşallah kimseye muhtaç olmadan yaşayacağımız bir gelecek görürüz.
Benim de tek sorunum motivasyonsuzluk hayatı kıyısından köşesinden tutamıyorum tutsam da çok uzun sürmüyor.Herşey çok zor geliyor isteyip de başardığım hiçbir şey yok o yüzden kimsenin yüzüne bakamıyorum.Benim bir sorunum var derinlerde bir yerlerde Allah onu çözme kudreti versin bana.
@Descartes, Gelecek garantisi olmaması beni de yıpratıyor.
Çok az primim var iş yok yaşım 35 hiç arkadaşım yok iyice içime kapandım.