Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz olmam EKPSS ile öğretmen olmama mani sayılır mı?

falathar

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selam herkese, arkadaşlar doktorumla konuştum ilaç kullandığı sürece öğretmenlik yapmasında bir sakınca yoktur yazarım dedi rapora sıkıntı olur mu bu şekilde.

Selam.Hiç Sıkıntı olmaz. Öğretmen olursun. Sadece belirli zamanlarda doktorundan görüş isteyebilirler. İlaç kullanırsa dediği için. O da kesin değil belki de istemezler. Ama ataman olur.

LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMA inşallah atanırsın o güzel haberlerini paylaşmak nasip olur sana ama bende psikoz ve şizofren başlangıcı biri olarak
benim çocuğumun böyle hastalığa sahip biri tarafından eğitim görmesini istemem
gördüğünü bilsem direk sınıfının değişmesini isterim

çünkü hastalığı kendimden biliyorum 10 yıldır çekiyorum

bence psikoz şizofreni vs bu tarz hastalıklara sahip kişiler , öğrenci eğitmemeli

bu benim görüşürüm
rabbim her şeyin hayırlısını versin

dip not: yönetmeliğe göre sıkıntı çıkmaz aksilik olmazsa her türlü öğretmen olarak atanırsınız hocam başarılar dilerim şimdiden

Skolyoz23
ölüme nişanlı skolyoz:cool::cool::cool: ben şizofreniyi seviyorum yaşasın şizofreni benim sadece sevmedigim tarafı hastane olayı sadece.. adli olarak polisler tarafından zorla hastaneye götürüldüm kötü tarafı sadece o hastane olayı hastane çok pis igrenç yer hastanelerin düzeltilmesi lazım avrupadaki gibi olması lazım

bazı kitaplar şizofreni ilgi duyulan bir hastalık der gizemli dünyaları var der kimileri içinse korkulan bir hastalık kabus yani ama benim için ilgi duyulan bir hastalık seviyorum şizofreni;););););)

Kitap_20160318113002_247132_9.jpg

Focault Deliliğin Tarihi de iyi kitaptır KAPATTI! . Hocam Skolyoz23 sizin anlıyorum ama bu hastalık herkeste farklı ilerliyor çok karamsar olmayın.

doğrudur ben kendimi gördüm bir an ben çocuklara eğitim veremem versem de psikolojileri bozulur :)
inşallah kazanırsın hocam

Üst Alt