Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası olanlar ne sıklıkta atak geçiriyorsunuz?

dermansiz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
9
Merhaba,
Uzun süredir psikoz hastası olanlar 10 yıl içinde sadece 1 kez atak geçirdim diyebilir mi? böyle biri var mı yoksa 3-4 senede bir ilaç kullanmamıza rağmen hazırlıklı mı olmalıyız?

44 yaşındayım 27 senedir tedavi görüyorum. 3-4 yıldır hiç atak yaşamadım diyebilirim

Bu dertten muzdarip olanlara Allah şifa eylesin.

2017 den beri atak geçirmiyorum .Atağın sebepleri ; 1.İlacı bırakmak 2.Strese sokan olay ve kişiler .Tecrübeyle sabittir .😎

@dermansiz,

Ilk atağım 15 17 yaşında oldu arkadaşlarımdan şüphelendim gizli kamera koyduklarını evime ve bana şantaj yaptıklarına dair şüphelendim cok kötüydü 1 ay kavga stres dert ailem okula geldi tantana sonra yavaş yavaş geçti.

@Descartes,
ben de öyle bir noktadayım ki tamam 1 kez oldu ama bir daha asla olmayacakmış gibi geliyor ilaçlar çok iyi geldi ve baya bi sağlam remisyona girdim uzun süredir yan etkileri bile hissetmiyorum artık umarım hiç etkilemez

2 buçuk yıldır remisyondaydım. Hasta olmadığımı düşünüp kendi kendime ilaç çıkardım. Bi anda kendimi üst boyut varlıklarını normal normal dinlerken buldum. Bu olayı hangi kelimelerle ifade ederim bilmiyorum. Tam anlamıyla insanity.

Üst Alt