Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikometri testi hakkında bilgisi olan var mı?

dgcnn

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
108
Merhaba değerli abilerim ablalarım kardeşlerim. Bugün devlet hastanesine gittim, teşhis için psikometriye yarın randevu verdiler. Ben bu teste ilk defa gireceğim, açıkçası merakta ettim. İnternette pek bilgi bulamadım. Duygu durum bozukluğu yani bipolar tanısı için oraya yönlendirildim. Orada form mu dolduruyorlar yoksa başka test mi yapıyorlar?

Minosota kişilik envanteri var.Ruhsal hastalıklarda bu uzun testi kullanıyorlar genellikle diye biliyorum.Başka ölçme testleri var.Değişik kriterler de kitap okurken bir yeri iki kez okur musun gibi cümlelerle testlerdir basittir. Mürekkep testleri bu neye benziyor gibi resimli sorular olabilir...
Sosyometrl biraz daha sosyal ilişkiler aile konularını andırıyor.Biri mi yönlendirdi sizi??

@NewDay,
Evet devlet hastanesindeki doktor yönlendirdi. İyice emin olalım diye söyledi.

Yanlış okumuşum standart testlerini bilmiyorum.Bir iki yerden görüş alma imkanınız var.Duruma göre isterseniz.

@NewDay,
Yarın gidip göreceğim, sadece dediğim gibi başka ağır hastalık çıkar mı diye korkmuyor değilim

Banada doktor önerdi psikometriyi ama ben gitmedim şuan iyiyim ilaç icmesem sinirleniyorum evdekilerin kalbini kiriyorum huzur birakmiyordum ama ilacı içince Melek gibiyim hocam ilaç işe yaradı.

Üst Alt