Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlıktan dolayı rapor verildi. C sınıfı ehliyetim iptal olur mu?

Laz mehmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yeni rapor aldım raporumda şöyle yazıyor
teşhis,f60 kişilik bozukları tanimlanamamiş,% 25f19.5 birden fazla ilaç ve diğer piskotık,bozukluk madde kullanımına bağlı piskotık bozukluk,
bozukluk işlevselleğı,tedaviyle düzelmeyn, b18.1 kronik hapatıt b delta ajansiz kronık hpatıt b

ayrica kolumdan kendı kendıme ateş ederek kolumdan hasar oluşumu vs bunlar ne demek bana bu raporun verilişinin amacı nedir
1 hafta oldu bu raporu alalı ,ayrıcada 2022 maaş bağladı,

şimdi ehliyetim c sınıfı ehliyetım iptal olur mu ve sağlamm ve araç kullanabılır durumdayım benım kullanmamda sikıntı çıkarmı?

Sürücü yönetmeliği'Ne göre "Psikotrop maddelere bağımlı olanlar veya bağımlı olmasa da düzenli olarak kullananlar sürücü belgesi alamaz".

Hastane rapor verirken heyette sürücü olamayacağınıza dair kanaat oluşursa, bu durumda "bu kişi sürücü olamaz, sürücü belgesi varsa iptal eilmelidir" diye Emniyet'e yazı yazar. Emniyet de sürücü belgenizi iptal eder.
Ama her heyet bunu bu şekilde uygulamayabilir. Gözden kaçarsa, Emniyet'e bildirim yapılmaz ve sürücü belgenizi kullanmaya devam edersiniz.

Üst Alt