Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığı olan biri yakını için araç alabilir mi?

fatih530

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.
Arkadaşımın %80 ağır özürlü şizofreni (tedavi işlevsevliği düzelmeyen) bu kişinin eşi veya çocuğu ötv siz araç alabilir mi?

şazi;

sağol kardeş ama bu arkadaşım %80 rahatsızlığı kilo nede var acaba obizeten de alsa yüzde veya başka şeylerden %90 üzeri olsa alabiliyor o zaman doğru mu anladım?

Her neden dolayı olursa olsun, tüm oranların balthazard formülü ile toplanması sonucu %90 ve üzeri rapor alınabiliyorsa, araç alımında vergi avantajından yararlanılır...

psikyatri %80
obezite %20

ve sonuçta %90 üzeri aldık diyelim abi kimler kullanabilir bu aracı?

bende atipik psikoz %80 ve sürekli raporum var bazı forumalrda %90 altıda yaralanabılır dıyor ve bazı forumlarda raorda h sınıfı veya otomatik araç kullanabılır yazması grekıyor dıyor ..siz ne dersiniz ben bu %80 raporla ötv mtv kdv indirimli araç alabılırmıyım?ehiliyetim var ve iptal edilmedi...yani psikolojik engelilirde başka şartlar aranmadan rapor oranı yüzde 90 ın altındaysa raporda h sınıfı ve başka şeyler yazmıyorsa alabııyorlar mı?

Iki hastaliktan toplam yuzde 90 surekli raporum var bunun yuzde 80i sizofren psikoloji rahatsizligi arac almak istedim ama mahkemeden vasi tayin etmen gerekir dedi otomotiv sirketi smdi ben ne yapmam lazim

alperen222

Evet, rapor psikiyatrik değerlendirme içerdiğinde maliye ve emniyet vasi tayinini şart koşuyor

Üst Alt