Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik ataması bekleyen var mı?

Emiro

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba , 2020 ekpss lisans sınavına gireceğim PDR’ciyim. Sizce kontenjanlar ne olur ? En düşük kaç almak gerek. Bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim.

Meb atamalardan sonra taban puanları açıklıyor oradan bak istersen son atamada 68e düşmüş

Teşekkür ederim hocam, en son atanan kişi 68 ile atanmış demi yanlış anlamadım.

Emiro
Evet öyle bakabilirsin istersen 2020 engelli öğretmen ataması taban puanları diye arayınca ulaşabilirsin

Ben de psikolojik danışmanlık ve rehberlik ataması için gireceğim sınava. Umarım başarabiliriz hocam :)

İnş başarırız hocam, daha önce girdiniz mi bu sınava?

Hayır hocam daha önce hiç girmedim. Bu ilk girişim olacak. :) Öğretmenlik dışında da diğer kurumlara da atanabilmemiz mümkün herhalde değil mi?

Adliye'de pedagog olarak bize verilen bir kontenjan olduğunu biliyorum pdr bazında. Engelliler içinde bu kontenjan açılıyor mu meraktayım... Araştırmalarıma göre, sosyal çalışmacı olarak da meb dışı kurumlarda faaliyet gösterebiliyoruz değil mi hocam?

İnternette araştırdığımda sosyal çalışmacı tanımı içerisine pdr mezunları da dahil olduğu yazıyor. Acaba değişti mi bu durum? :(

sisifos yanlış bilgidir. sosyal çalışmacı unvanı 4 yıllık sosyal hizmet bolümü bitirenlere verilir.

Ben de psikoloji mezunuyum pdr den tercih yapmayı düşünüyorum formasyon aldm. Acaba kaç kişi giricek.

Özgürkız. Hocam sizde yeni mi gireceksiniz sınava ?

Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar? Bu dönem kendimde bir durgunluk hissediyorum, biraz sağlıksal problemler sebebiyle biraz da ruh hali karmaşıklığı neticesinde çalışmalarımdan pek verim alamıyorum gibi geliyor. :/

Üst Alt