Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik ilaçlar dişlere zarar verir mi?

seda73838

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
88
Başlık garip gibi gözüktü evet merak ettim psikiyatrik ilaçlar dişleri çürütür mu döker mi?

@seda73838,
Benim dişler çok çürüyor.Yıllardır ilaç kullanıyorum.
Az önce nette araştırdım.Bazı çalışma ve incelemelere göre antipsikotik ilaçlar diş çürümesine sebep olabiliyormuş.

@Lilith76 Dişlerinizi florürlü diş macunu ile fırçalayın .Florür diş minesini güçlendirir çüruklerin ilerlemesine engel olur . Birde florürlü gargara kullanın bu da faydalı olur . Umarim dişlerinizde ki çürümeler durur böylelikle tabi ki bir diş doktorundan da bu anlamda mutlaka öneri alın .

Soru cok mantikli ve guzel.
Dogrudan degil fakat tukuruk uzerinde etkisi oldugunu okumustum. Dolayli olarak dis curugune etkisi oldugu soylenebilir belki ama mantiken psikiyatrik ilaclar mi disleri curutur, psikiyatrik hastalik mi diye sorarsaniz psikiyatrik hastalik daha fazla etkilidir. Disleri fircalamiyoruz cunku ozbakim eksikligi olustugundan. :) Hastalik coook daha etkili dis curukleri uzerinde.

@Mara Merhabalar konuyla alakasız ama size soru sorabilirmiyim. Bir süredir araştırıyoruz bu hastalıkları henüz yanı tanıştık bu pskolojik rahatsızlıklarla internette araştırdık doktor Ümit Aktaş ilaçsız kendi kürleriyle bu hastalıkları tedavi ediyormuş hatta sayfasında var bilgiler hiç bununla ilğili bir araştırmanız oldumu bi yakınımız onun kürleriyle bagırsak kanserini yendi acaba böyle birşey mümkün olabilirmi bu pskolojik rahatsızlıklarda.Hazırladıgı kürler bitkisel çevresinde bu şekilde tedavi gören olumlu sonuç alan acaba oldumu mesajımı okuyup yardımcı olan olursa çok sevinirim🙏🏻🙏🏻

@sevgi07, kardeşim, bu kisiyi tanimam etmem ama şarlatanlara itibar etmeyin. Bu gibi "ilaç"larla daha kötü duruma düşmek var, en iyi ihtimal umudunuz boşa çıkar, para ve zaman kaybedersiniz. Ama keşke diyeceğiniz durumlara düşmemek adına böyle kişilere itibar etmeyin.

Ben 20 senedir çekiyorum bu hastaliktan. Çok kötü gunlerim de oldu. Aklimin hic yerinde olmadigi, kendimi kestigim, intihara tesebbus ettigim gunler... Allah gostermesin, bir daha o hallere dusmek istemem. Caresi neredeyse, nerede bulunuyorsa canimi disime takarim, onun pesine duserim ama yok, devasi su an bilimsel cevrelerin de kabul ettigi psikiyatrik ilaclar, ben buna bile raziyim. Hele ki bitkisel kür mür, olacak iş değil.

Her şerde bir hayir vardir. Ben iyilesmesem bile şifa bulabilirim diyorum kendime her zaman. Allah yardimciniz olsun.

Kendisi tanınmış ünlü bir doktor şarlatan değil tıp eğitimi almış bu konudada uzman bir doktor hatta yakın aile dostumuz dediğim gibi kanseri yendi onun bitkisel kürleriyle biliyorsunuz kanserin tamamen tedavisi yok.Öyle insanlar zaten değiliz bu şekilde şarlatanlık yapıp insanları kamdıranlara ama yinede denemeye değer neden olmasın belki bu sayfada vardır bu şekilde tedavi olan olumlu yada olumsuz sadece bilgi almak istiyorum….Acil kalıcı şifalar versin rabbim hepimize inşallah çok güzel günler görelim hastalıksız🤲🏻

@seda73838,
A tipik psikoz
Gyrex-Abizol-Remeron
Senin hastalık neydi?
Antipsikotik ilaçların bazısı kandaki şekeri arttırıyor ve ağız kuruluğuna sebep oluyormuş.Bu vesileyle de dişlerde çürümeyi hızlandırabiliyormuş.
Antipsikotik ilaçların direkt bir etkisi yokmuş dişlere.

Son düzenleme:
Üst Alt