Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçları kaç günde etkisini gösterir?

Konular
8
Reaksiyonlar
73
Değerli hocalarım selectra 50 mg ve gyrex 50 mg kullanıyorum etkisini hemen görür müyüm yoksa kaç kullanımda görürüm gün ve hafta filan gibi?

yan etkisini aldıktan 1 2 saat sonra görmeye başlarsın. ama hastalığına etkisi uzun sürebilir bu haftalarda olur aylarda olur . belki hiç iyileşme olmaz o zaman doktor başka bir ilaca geçebilir. maalesef psikiyatır halen ilkel bu konuda herkesin bünyesi farklı farklı ilaçlarda tepkimeye giriyor ve deneye deneye doğru ilacı buluyorsun. umarım bu ilk denemede etkisini görürsün

@neron+,
Sağolun hocam inşallah etkisini görürüm düşman başına bir babam var o bağırdığında umarım sinirlenip üzülüp gece sözleri aklıma takılıp uykusuzluk çekmem fakat kafaya takma var biraz halen daha yeni başladım bakalım neler olacak. Sizce psikiyatriye kaç ay sonra gidiyim hocam onuda size sormak istedim kendisi tekrar gel dedi ama ben ne zaman gidiyim karar veremedim.

2 hafta sonraya randevu bulabilirseniz bir uğrayın. genelde ilk başlarda doktor ilacı verir 1 ay sonra gel der ama randevu bulabılırsenız 2 hafta sonra bir görünün derim

Ben 6 aydır depo antipsikotik kullanıyorum yeni yeni faydasını görüyorum tabi bu herkeste farklı olur.

Xeplion yan etkiler hemen 1 hafta içinde hissedersin.

Etkisi 1-3 ay arası yavaş yavaş artarak anlarsın

Merhaba bana 69 gün oldu yeni ilaçlara baslanali nette tam iyileşme 8 haftada olur deniliyor bı iyi oluyorum bide kötü umudumu yitirmiş durumdayım sizce ilaçlar tam etkisini gösterir mi?

@Golge123, Hocam ben halen aynı ilacı kullanıyorum ilaç etkisini gösterdi beni mutlu ediyor sinirlerimi alıp götürüyor suanlik memnunum sizde kullanin düzenli etkisini gösterir, Yarın psikiyatri'ye tekrar gidicem ilaçlarda bazı sorunlar yaşıyorum uyku hali, cinsellik, takıntı vs. Gibi yeni ilaca gecicem galiba bakalım doktor ne dicek?.

@Ahmet T, Hocam ne oldu siz bir ilaç bekliyordunuz piyasaya sürürsün diye çıktı mi piyasaya iyi geldi mi şuan durumunuz nasıl?

@Ahmet T, Bir düzelme var mı hocam bende düzeldim gibi ama ilaçların yan etkisi beni mahvediyor cinsellik uyku hali takıntı vs.

Yarın bende psikiyatriye tekrar gidicem yan etkileri beni zorluyor dicem doktora bakalım ne dicek bence değiştirecek ilaçları.

ben pek ilac kullanmadim
ancak tecrube ve gozlemlerim su yonde hasta cogu kez kendi bu degisimleri fark etmez ama hekimler gorur

bak misal seker hastasiyim
doktorun su anki hedefi sekeri dusurmek degil ilaclarin etki edip etmedigi gormek
ondan ayda 1 kontodeyim yarin 2. kere gidecem
msail gen guc aclik 210 topluk 250 mi ne cikti acayip yuksek bi sonraki gun 120-150 idi.
gormek istedi ilaclar sekeri dusuruyormu tokken ne kadar extra dahafirliyor
bende degisim hissetmesi 2 ay onceyegore var ama cok kotu patlamsitm ama 4-5 senedir ile 7-8senedir yuksek sekerle yasarkenkine gore bir farkim yok genelde normal degerin bi tik ustunde olsa bile. olebilirim seker seviyeiden agir yavasca zarar gorur seviyesi

zamaninda askerde xanax vermisleri etkilenemdim pek doktora etkisi goremedim dedi ilaci kesip elimden aldi.baska yahi igne verdi.
her ilac herkeste dogru etkiyi verebilir yan etkilerin bi cogu genel olanlar cogunlukta olur az cok ama herkeste her zaman ilaclar ayni etkiyivermez
bunu ozel sorun cikartan ek yan etkiler yoksa yada iacetkiesimleri doktorlar belirler gozlemler
ben conviex sak diye birakmistim doktorada kizmistim cokta gectim ilac cok kotu etkiyordu ve ben etkisini gormedigimi soyluyordum ama dotorum ben goruyorum demisti

doktoraguvenmek lazim yok guvenemiyorsaniz baska hemlere dansilmali
kendi kendimize olmaz

gecpiskayirik ilaclar bi cok ilac uzun vadede gercek etkisi gosteriyor
kisa vadede cokciddi fark gozlemenecek kadar etki eden durumlar ozel durumlar
cok agir depresyonlarda intahara camdanatyanacak manikler falan oladikca veirlen ilaclar hep orta vadeli.
sizofrenide ilaclari normal kalebimek icin aliyorlar almazsan sorun oluyo

ozel ters beklenyeyen yan etkiler olmadica doktorlariza guvenip onlarin dediklerini yapin

Üst Alt