Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prozac ve Risperdal'in muadillerini kullanan var mı?

dustypages

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
124
yukarda yazdığım gibi.prozac ın muadil ilaçlarını kullanan kimse var mu burada .
ayrıca risperdal in muadilini kullanan kimse?nasıl memnun musunuz muadil ilaçlardan.sizce orjinal ilaçlardan bi farkı var mı?

Son düzenleme:
Bu ilaçların muadilini kullanmadım ama ikisi de aynı etken madde olduğundan bir fark olacağını zannetmiyorum. Sadece markası değişiyor. BİM'den aldığın su da, Erikli de H2O'dan oluşuyor.

@Pickle risperdal de kullandın mı acaba.kullandıysan ikisi arasında bir fark gördün mü.ikisi arasında fark var mıydı?yoksa ikisinin yan etki profili aynı mıydı

@dustypages, risperdal'i 2017 yılında kullandım ama psikoz yüzünden değil. Bi de dozu azdı, o yüzden kıyaslamak pek doğru olmaz.

genel olarak nasıl peki muadil .kötü bir etkisi var mı

@Pickle,

o dönemde bu ilaç banada iyi gelmişti muadil olarak garib kısmı doktorla paylaştım hepsi aynı diye kızmıştı

@dustypages, bir antipsikotikten nasıl bir etki bekliyorsak muadil de aynı. Ben rixper'i kullanırken okülerjik kriz yaşadım. Aşırı doz mu almıştım sanırım öyleydi. Okülerjik kriz gözlerin istemsizce yukarı bakması. Antipsikotik yan etkisi bu.

Üst Alt