Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polisitemia vera, esansiyel hipertansiyon, gilbert sendromu için hangi oranda rapor verilir?

haruny

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba polisitemia vera hastasıyım 1.5 yıldır hastayım d45 polisitemia vera tanım var kan sulandırıcı kullanıyorum şuana kadar 5 kez flebotomi yapıldı biyopsi pozitif çıktı başlangıcı varmış genetik testleri negatif epo düşüktü bu şekilde tanı aldım 3 ayda 1 kontrol şaunda epo ve kan değerlerim normale döndü ve doktorum engel oranı alamayacağımı söyledi ama birçok kişi yüzde 30 alırsın dedi fikriniz, nedir ?
Primer esansiyel hipertansiyon hastasıyım benitide 8 mg kullanıyorum ilaç raporum var efor testi nabiz tansiyon holter var 4 aylık evde tansiyon takibim var yüzde 10 alabilirmiyim.
Pv ile ikisi yüzde 37 oluyor ve yetmiyor.
Gilbert tanım yok sistemde kırgınlık yorgunluk yazıyor e nabızda diğer normal zaten ultrason karaciğer fonksiyonu alt ast sadece blürübin yüksek değerlerim var 2023 yılı total blürübin 14 kasım 3.56 13 ekim 3.53 2025 yılın 11 temmuz 2.43 en son 15 eylül 1,41 bu kadar düşündürücü
Eğer gilbert yüzde 5 alabilisem yüzde 40 geçebiliyorum ne dersiniz

Üst Alt