Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli mevcut. Verilen raporla araba ve ehliyet alabilir miyim?

@FARUKG Karayolları mevzuatındaki belirtilen yetkili merci TSE olarak belirlendi ve yürürlüğe girdi . %90 ve altı araç alan ortopedik engelli araçları tertibatlı,tertibatsız farketmeksizin aynı hüküm ve kullanım şartlarına haizdir. Haliyle izlenecek kronolojik sıralamada bellidir hükümsüz yapılan işlemler tespit edildiğinde kullanıcısını yakar işlemi onaylayan memuru değil.
Satış danışmanı Ruhsat çıktıktan sonrasını bahsediyorum elbetteki ilk etapta rapor ve ehliyet uyumu yapılan tertibat birbirini doğrulamalı bu konuya bir itirazım yok.

Bende :) benim ruhsatta kisitlama yok serk yok..herkes kullaniyor

Satis danismani senin musterinde ozel tertibatli yaziyormus ya ozel tertibatli yazmayip sadece otomatik vitesli otomobil kullanir yazsaydi o zamanda TSEye gitmesine gerek varmiydi

selo_selo07 senin ruhsatta nasıl şerh yok nasıl bir yol izledin

Gitmesine gerek yok özel tertibatlı yazıyorsa roporda sol ayakta ise sorun kişide H sınıfı ehliyeti var ise ve ehliyette özel tertibatlı araç kullanır yazıyor ise manuel vites tertibatlı araç alabilmesinde sorun yok diger bi durum ise, raporda özelm tertibatlı arac kullanabilir yazıyor ise ve ehliyetinde otomatik vites araç kullanabilir yazıyor ise otomatik vites araç alabilir.

H sinifi Ehliyet alır. Otomatik vites araç kullanabilir. Şeklinde yeni raporumu aldım kurs için kayıt başvurusu yaptım bu seferde h sinifi kalkacak onun yerine b1 kısıtlı ehliyet alıncak diye duyumlar aldım. şimdi benim aldığım rapor geçersiz mi oldu yoksa raporu tekrardan mı düzelttirmem gerekiyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt