Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polatlı Duatepe anıtına toplu taşımayla nasıl gidebilirim?

berke26

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
279
Eskişehir'de yaşıyorum ve yakın zamanda Polatlı'ya gezmeye gitmek istiyorum. Özellikle Duatepe anıtına gitmeyi çok istiyorum. Ama Duatepe anıtının ilçe merkezine uzak olduğunu biliyorum. Ayrıca Polatlı'ya hızlı tren ile gitmeyi düşünüyorum.
- Hızlı tren garından Polatlı merkezine dolmuş gidiyor mu?
- Duatepe anıtına giden bir dolmuş ya da başka bir toplu taşıma aracı var mı?

Dostum Polatlı'ya gidersen Gordion Müzesini, Kral Midas timülüsünü mutlaka gez. Çok enteresan bir yer.

Hizlitrenden indigin yer in cin top oynuyor sehiriciyle alakasi yok
Inenleri hep karsilayicilari oluyor
Senden benden baskavherkesin arabasi var gibi😀
Saydigin yerleri ziyaret icin kendj araban olacak yoksa kiraliklarda cok
Taksi bile cagirilabilirmi orada bilemem

@GRAHAM BELL Benim bildiğim ilçeden dolmuş geçiyor. Ama tren garına ya da gitmek istediğim yerlere gidiyor mu, onu bilmiyorum.

Bizde ehliyet yok, ehliyet olsa araba yok. Araba da olsa muhakkak başka bir eksik çıkar 🥲.

Is ilceye ulasmada😀
Eskisehir ankara hizlitren cok kullanirim polatlida inenleri gorurum hep ama hic inmedim
Sen inersen muhakkak inen birilerini gorur rica ediverirsin ilceye kadar diye
Koyluk kasabalik insanlar ankarali gibi soguk olmuyor

Son düzenleme:
@GRAHAM BELL Mesela benim için Polatlı merkeze gitmek değil. Onun için Eskişehir'den Polatlı merkezine giden 2 tane anahat treni var. Asıl mesele; gezmek istediğim yerlere (Duatepe anıtı, Gordion antik kenti vb.) ulaşımı nasıl sağlayabilirim?

Yürüyerek 3 buçuk saat araçla 18 dk herhangi bir toplu taşıma da göstermiyor google maps. Otostop ile gitmeyi deneyin 3 buçuk saat yürümem derseniz. Polatlı şehir merkezinden uzak ıssız bölge bir yerde gitmek istediğiniz yer.

@berke26

Merkeze gitmeden duatepeye nasil ulasmayi dusunuyorsunuz
Trenden indiginiz yerde kapali kulube bile yok
Belediye otobusu minibus hic gormedim
Trenden inen karsilamaya gelenin arabasina aktariliyor
Yani yerlesimnyeri gorunmuyor
Maazallah karda kista inersen seni bekleyen araba olmazsa isin zor dusunemiyorum

@GRAHAM BELL Harbiden, Allah'ın dağına hızlı tren garı yapmak kimin aklına geldiyse onun aklını seveyim. Bozüyük Hızlı Tren Garı'ndan bile her tren başına merkez arası dolmuş var. Polatlı için de bunu düşünemedilerse onların aklını seveyim.

Acaba Polatlı Belediyesi'ni ya da başka bir birimi arasam bana bilgi verirler mi?

O gar degilki😀
Hizlitren nimetinden faydalanarak ankaradan gelen olsun eskisehirden gelen olsun en az zamanda polatliya ulasiyor
Polatlilar hepsi zengin arabalari var
Arabasi olmayan uzun muddet yolda otobusle gelecek polatli ici de inecek

Bu arada araştırdım. Hızlı tren garından çarşıya dolmuş kalkıyormuş. Çarşıdan da çeşitli bölgelere dolmuşlar varmış. Ama Duatepe'ye ya da diğer gezeceğim yerlere olup olmadığını bilmiyorum.

@berke26,
Çarşıya dolmuş var arkadaşım ama duatepe anıtı oraya taksi ile gidersin ama biraz tuzlu olur şehitlik mezarlığını ve Sakarya Meydan Savaşı sırasında şehit düşen askerler anısına Polatlı ilçesinin Şehitler Kaşı mevkiinde dikilen anıta gidersen daha az maliyet ile Müzede Sakarya Meydan Savaşını belgelendiren fotoğraflar, belgeler ve çeşitli fotoğrafları görürsün

Üst Alt