Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pikiyatrik ilaçların iştah açmasını nasıl önleyebilirim?

anonymous

Aktif Üye
Konular
245
Reaksiyonlar
225
Rexapin sayesinde 45kg aldım. 1 ay önce atak geçirdiğim için rexapin 5mg dan 10mg a çıktı ve 1 haftada 3kg aldım. Rexapin içmezsem sıkıntı yok ama içtikten sonrada iştahım kesilmiyor. Çok ilaç denendi. İnanılmaz farklı ilaç kombinasyonu denendi. Bana iyi gelen ilaçlardan biri rexapin. Tek yan etkisi iştah açması. Diyetisyene gitsem baş edebilirmiyim ki?

Merhabalar, ben de rexapin kullanıyorum ve ne yazık ki iştah açıcı etkisine karsı koyamıyorum.Aksam yemeğini keserek kilo vermeyi deniyorum.Açlık bastırınca da bisküvi ya da kek gibi ufak atıştırmalıklarla geçirmeyi deniyorum.Rexapin içinde bulunduğunuz duruma iyi geliyosa kullanmaya devam edin iştah konusunu da doktorunuzla paylaşırsanız size bi yol gösterir.

öğün sayısını azalttım ben 1 e düşürdüm en fazla kilonu koruyabiliyorsun. malesef bir çözümü yom

Benim kullandığım ilaçlar da aşırı kilo aldırıyor. Benim görüşüm vücut stres ile savaşmak için kolay enerji kaynağı olan şeker ve benzeri ürünleri tükettiriyor. Yani belli bir yerden sonra yavaşlama oluyor ve şeker vb kolay enerji kaynağı tüketimi azalıyor. Bu benim görüşüm tabii ki yanlış düşünebilirim ama kendimin gözlemini yaparken bunu farkettim. İlk evrelerde hastalık ağır iken aşırı şeker tüketimi vardı.

Üst Alt