Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Panthera aktif sandalye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bana uygun mudur?

Murat65

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sayın Bülent bey ben L1 L2 paraplejiyim 1,5 sene oldu ateşli silah yaralanması dizlerime kadar hissediyorum hareketlerde var kalça kontrolum iyi ama daha iyileşemedim belimde daha kurşun duruyor emarda çekilmiyor detaylı tomografide böyle diyor mazim böyle saygılar Bülent bey bana panthera x kaç para yapa bileceksiniz Anadolu'da yaşıyorum buralarda alt yapı yok onun için bana sağlam bişey lazım tilteralar nasıl medikal ilim ottbock olsun diyor şu an ben manuel ottbock kullanıyorum 5 para etmez aktif sandalyede kullanmadım bu arada öneriniz ne sayın abim saygilar

Murat,

Panthera dünyanın en iyi ve en hafif aktif sandalyelerini üretir. Mükemmeldirler. Sağlamlık, zarafet, mükemmel sürüş, dayanıklılık, sadelik ve akıl almaz hafiflik...

Ama özellikle X ve U2 Light modelleri denenmeden alınamayacak kadar spesifiktir. Kişinin daha önce aktif sandalye deneyiminin olması ve kendi hareket yetileri konusunda emin olması beklenir. Çünkü bu sandalyeler kişiye özel yapılır gelir. Daha sonra üzerinde modifikasyon mümkün değildir.

Bel kontrolün olduğu için bu sandalyeleri kullanabileceğinden (kullanmayı öğrenebileceğinden) hiç kuşkum yok. Ama lütfen erinme ve İstanbul'a gel. Burada tüm modelleri deneyebilir ve en doğru kararı verebilirsin.

Panthera'nın Türkiye distribitörlüğünü artık doğrudan biz yapıyoruz. Ve fiyatlarda akıl almaz indirimler olacak. Birkaç gün içinde...

Ne dersin, günü birlik de olsa İstanbul'a gelebilir misin?

Üst Alt