Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Panelvan aracıma tekerlekli sandalye ile binebileceğim araç lifti arıyorum..?

yasemin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
panelvan aracımıza tekerlekli sandalyemle inip binebilmem için araç lifti arıyorum.aracın altına takılan braunun kaset tipi lifti olan var mı.gezdiğim sitelerde gördüklerim araç içine takılmış.ben aracımın içini rahat kullanmak istiyorum.o yüzden kaset tipi lift arıyorum.bilen ya da kullanan varsa bilgi verebilir mi.teşekkür ederim.

Öncelikle her araca uymaz bu tip liftler. Ve fiyatı da oldukça pahalıdır. Geçenlerde gündeme geldiği için biliyorum:

Ürün Barun marka, İsveç'den ithal (orjinali Amerika). Kaset tipi lift + 10542 onaylı bağlamalar ve raylar + braketler + montaj (araç tescil işlemleri dahil değil) Toplam fiyat 22.000 TL

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.bu lifti bir bulubilsem çok iyi olacak.geçenlerde sahibinden komda vardı.ama kaçırdık.üstelik alıcısı olmayınca birine hibe edilmiş.belki bu mesajımı okuyan biri bulmama edinmeme vesile olur.

Üst Alt