Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Araçlarına Yönelik Vergi Düzenlemeleri Yeniden Ele Alınıyor.

arkadaşlar bu çalıştayın sonucunda ne oldu? Çalıştay devam ediyormu? bilen varsa yazabilirmi acaba........

Engelliler için yapılacak kanun düzenlemeleri hakkında..?

Slm!herkese engellsız yasam dılegıyle!!!

Gecenlerde hanı hükümet yetkılılerı bıraraya gelıp bu sözüm mevzuatlar hakkında degısıklıkler yapacaklardı????

Konu hakkında bır gelısmeler varmı?bılgılerı olan???

Cay;börek;tatlılı toplantı yapıp göya düzenlemeler yapılacak dıye fotograf yayınlanmıstı bakanlıkla ılgılı???

Yoksa bu engellıler ıle ılgılı düzenlemede balon mu oldu???

Anlamakta zorlanıyorum???özürlülügü veya engellılıgı kanıtlanmıs kısılere nıye ayrımcılık yapılır bır türlü aklım almıyor???

ılla kol bacak vesıre yok olmasımı lazım kanunlardan faydalanmak ıcın???

Ortopedık engellı arkadasları kücümsemıyorum yanlıs anlamasınlar benı!!!

Hastalıklar;özürler ve engeller cesıtlıdır!bunları ayrımcılıga alıp farklı farklı uygulamalara tabıı tutmak ınsan hakkına en

büyük saygısızlık bence!!!umarım gereklı düzenlemeler bır an önce yapılır!avrupa ayarına tüm engellı ve özürlü ınsanlarımız

dahıl olur!!!!

Saygılarımla

müjdat acaroglu

inşallah sol kol'dan özürlü olan arkadaslar için de ötv muafuyeti çıkar bu yeni düzenleme den yeter artık bizde özürlüyüz.sol kolu özür olarak kabul etmıyor yönetmelik bize de sol bacağa sağlanan kolaylık bize de sağlansın tesekür ederim.

ne çıktı toplantıda bilgisi olan var mı lütfen paylassınlar

umarım bu salak mevzuat değişir annemin özürü %79 ortopedik ama ehliyet falan yok benim %43 ehliyet var ama ikimizde ötv indirimli araç alamıyoruz bu ne kadar salak bir uygulama %90 çooooook yüksek bi oran

Bu konuda güncel bilgiye sahip değilim. Var mı duyumu olan arkadaşlar_

yuksek ıhtımalle yenı anayasa calısmaların ıcınde var ama yenı anayasa ne zaman
cıkacak allah bılır buda bayagı bır sure sonra gıbı gozukuyo.

Arkadaşlar,
KDV için yapmış olduğumuz, BİMER, Bakanlıklar gibi yerlere tazyik yapılması iyi olur diye düşünüyorum.

Bu konuda durumun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yalan oldu galiba bu mevzu.. :confused:

Konu o kadar çetrefilli ki, aman allahım, tüm devlet kurumları biraraya gelse altından kalkamıyor, çözüm üretemiyorlar!

slm!ne oldu su toplantilar acaba? hani haklar düzenlenecekti ya????Engelliler düzenlemesi AVRUPA standartlarina getirildi mi acep?

MTV ÖTV VERGI INDIRIMI ÖZÜRLÜLÜK HAKLARI???V.S V.S ?:mad::mad::mad::cool:

Üst Alt