Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü arabasına kesilen park cezası hakkında..?

ALİ57

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar .az önce postacı geldi park cezası kezilmiş bana72 TL.
Sorun şurda . hava limanı iç hatlar kısmına arbamı parkettim . hemde polis kaminin az ilersine orda polis yoktu .Misafirimi iceriye geçirdim cıktım polis gelmiş arabamıçekiciye yüklemişti. Sen ne yapıyorsun diye kızdım acıkcası oda buraya parketmek yazak dedi .bende ona sen gözlerinden sorunun mu var dedim arabamdadışarıdanbakınca gözüken park belgem var 15 dakka bıraka biliyorum hemde yolukesinlikle sıkıntı yartacak bir yerde değil dedim . o’da bana doğa et özrlüsündedi ve arbamı indirdi. Ve gitti . şimdikse ceza geldi . ben bu durumda neyapmalıyım? Bu arda benim konuştuhum kişi cekiçi şöförüydü yanında polis yoktu.

Bak arkadaş şu işe dua et özürlüsün he.. Alah birgün fırsat verecek Ali onu iyice döversin orada.. İnşallah
Neden Şu plakadaki engeli işareti kaldırttılar ki .. istege baglı olsaydı nebileyim yine yaramadı bize..

vallaha doğru diyorsun kardeş. zaten orda cekicinin tavrına gıcık kapmıştım.

Valiliğe gidip iptal ettirmek için başvuru yapmayı deneyin. Eğer oraya başvuru için zaman geçmişse, sulh ceza mahkemesine başvurmak lazım.

Üst Alt