Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araçta hem ayak, hem elden çift tesisat olur mu?

tetra

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba ben özel tertibatlı araç almayı düsünüyorum...çift tertibatlı araç olur mu? hem kendım elden kullanmak için hemde yakınlarım ayaktan normal bı sekılde kullanmak için...yardımcı olursanız sevinirim...

zaten tertibatlı araçlarda gaz ve fren pedalı sökülmüyor ki, sadece ekstradan bir aparat oluyor .Yani hem el ile hem de ayak ile kullanılabilir. Yalnızca sol ayağı sağlam arkadaşlar fren pedalını sola aldırıyorlar, yeni kullanan biri için alışmak biraz vakit alabilir. Bunun dışında sorun yok...

Selda hnm fren pedalini sola aldirmak nasil birsey merak ettim? Ayri bir pedal ise,ozamanda zaten gaz pedalida solda.Ozaman arabada pedal trafigi yasanacak))) (4tane pedal) Sol ayagi saglam olanlar icin sadece gaz pedalini sola aldirmak yeterlidir..Fren pedalinin yeri zaten musaittir sol ayagi saglam olanlar icin. (Ve her saglam ayak icin)
Saniyorum sol ayagi saglam olanlar GAZ pedalini sola aldiriyor"demek istediniz?

resimde ki gibi otomatik araçlarda yapılıyor.

GP.jpg

Üst Alt