Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araç kullanabilir raporuyla ÖTV'den muaf olabilir miyim?

tunca kayhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben dün h sınıfı ehliyet alabilirveözel tertibatlı araç kulana bilir raporu aldım ötv muafiyetinden yarallana bilirmiyim

evet yararlanabilirsin.öncelikle H sınıfı ehliyetini almak zorundasın.

daha önce baş vurduğumda alamasın denilmişti busefer de özel tertibatlı araç kulanabilir raporuverildi oraporla birdahami başvurmam gerekiyor vergi dairesine

bu raporla alabilirmisin oranla ilgisi yok araç alımlarında. Sadece özel tertibatlı araç kullanabilirsin ibaresi yeterli. Sakatlık oranına gerek yok ve önemide yok.

benim sol elim engeli daha önce sol tarafa özel tertibat olmadığı için indirim olmayacağını söylemişlerdi yeniden baş vursam indirim olur mu açaba

Bugün hastaneye h sınıfı ehliyet ve ötv indiriminden faydalanmak için rapor almaya gittim.Ötv indiriminden faydalanmak için önce h sınıfı ehliyet alman gerekir dediler.

h sınıfı ehliyet raporu ile ötv den faydalanabilirmiyim yoksa hastanenin dediği gibi h sınıfı ehliyet alıp sonra tekrar ötv indirimin den faydalanabilir raporumu almalıyım?

hastane sana özel tertibatlı araç kulanabilir ve h sınıfı ehliyet alabilir raporu verirse ötv muafiyetinden yararlana bilirsin

işletiliyor ehliyetin üzerinde yazıyor özel tertibatlı araç kulanabilir diye

ehliyetin üzerinde yazıyorsa yeterlidir o zaman.rapor almaya gerek yo o zaman

raporun üstünde geçerlilik süresi sürekli yazıyorsa istediğiniz zaman kulana bilirsiniz

hastane sana özel tertibatlı araç kulanabilir ve h sınıfı ehliyet alabilir raporu verirse ötv muafiyetinden yararlana bilirsin

Teşekkür ederim cevap için sabah rapor için başvuru yapıcam benim rahatsızlığım sol bacağımdan belirttiğiniz gibi özel tertibatlı ibaremi olucak yoksa otomatik vites kullanabilir ibaresi mi olucak?

sol baçağın dan engel varsa hiç tertibat olmadan otomatik vites araç alabilirsin

Üst Alt