Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden alınan sürücü olur raporu geçerli midir?

yusufdove

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam aleyküm bir sorum olacak özel hastaneden alınan özel sürücü belgesi kurul komisyonunda kabul ediliyormu

yusufdove

Aile hekimiden sonra yönlendirildiğin uzman hekimler için özel hastanede kabul edilir.Yanlız özel hastanenin doldurduğu raporla İl sağlık kuruluna sevk yazısı almayı unutma.

ben de merak ettim ne oldu acaba.2008 özel tertibatlı araç alır raporum var.h ehliyetim var.aracım var ancak 5 yıl doldu.buna göre satıp yenisini almayı planlıyorum.sağ elden gaz-fren tertibatını takan eyüpteki halis bey gerek yok dedi.mevcut olanlarla alırsın.ancak bayiler ve tertibat taktıracak muamelecileri belli olmaz ehliyeti yenile diyorlar.kafam karıştı,çalışıyorum vaktim yok,bir işimiz de rast gitsin diyorum ama maalesef mümkün olmuyor

Oturanboga abi selam devlet hastesine başvurumu yaptım Nisan 6 sinda il sağlık kurulu heyeti girip kod yazilacak sol koldan doğumsal brakial pleksus hasarı

Geçerli. Son 1 hafta içerisinde, özel hastaneden aldığım raporla il sağlık müdürlüğü komisyonuna girdim Ve dün emniyete bu raporla başvurup geçici ehliyetimi aldım. 15 gün içerisinde adresime gelecekmiş. Sağ kol brakial plexus lezyonum var. Yazılan kodlar: sadece otomatik vitesli araç kullanır, gözlük, iki tekerlekli araç kullanamaz, ambulans ve ticari kullanamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renaksl merhaba, bendede sağ kolda brakial pleksus engeli mevcut, size ehliyet otomatik kod vermişler hayırlı olsun. Peki engelli raporunuzda hangi ibare yazıyor acaba otomatik vitesli araç mı yoksa özel tertibatlı araç mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt