Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden alınan işitme testi sonucunu iş yeri kabul eder mi?

Mihrimah1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhba çağrı merkezindeyim 8 yıldır
Yapılan rutin testte uzmana görünmem söylendi sorun var dediler.
doktora gittim işitme kaybı var dendi gittiğim özel hastanelerin hepsi bunu söyledi.Fakat durum bildirir raporu için devlet hastanesine gittim işitme kaybı var diyemem sol kulakta 2 khz te çok hafif düşüş var dendi ve herhangi yüzde vermedi 30 dble düşüşl var .şimdi iş yeri bu raporu kabul eder mi ne derler bilmiyorum :( ?

Devletten rapor almak cidden zor özelin önemli diye bahsettiği sağlık durumumu devlet bişey yok diyerek geçiştirdi sonuçta ilerleme riski var nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum :(

Evt 8 yıl önce böyle bir durum yoktu.
Uğultu ve çınlama oluyordu ve zor duyuyordum müşterileri.
Sizde de mi böyle durum var ?

Evet 4 ay önce fark edildi heyet raporu al dedi iş yeri ama durum raporuna 30 db düşüşe rağmen işitme kaybı yazmadı heyet çok stresli üzgünüm
Aynı şeyleri yaşamak başka hastaneye gitmk öok zor.
Sizde var mı heyet rsporu ?

Sol kulak 30 db
Kulaklıkla konuşurken müşterileri zor duyuyorum bazen..ama bu ciddi bir kayıp bende demiyorum.
Demek istediğim şu durum bildirir raporuna yazmıyor 30 dbli ! Bişey yok diyor ciddiye nasıl almaz işitme kaybı başlamış sonuçta bu çok hafif diye geçen bir değer ve ilerliyor hızlı bir şekilde.

Engelli raporu istemiyorum neticede iş yerine verilecek.

Üst Alt