Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastane raporu ile ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

Murat_bursa

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar özel bi hastaneden aldıgımız raporu araç alımında kullana biliyormuyuz ?

raporun içeriği nedir?hangi reçete ile alınmakta?

benim sol bacagımda patella+ femur boy kırıgı mevcut 19 ay oldu iyileeşme yok bunun için 2012 aralık ayında devlet hastanesinden rapor aldım % 48 verdiler ama süreli oldu 1 yıl sonra kontrolü uygundur diye

özel hastaneden alınan raporla araç alımı yapamazsın diye biliyorum.resmi evrak isterler yani sağlık bakanlığına bağlı hastanelere gidip özür oranı belli etmelisin eğer oranın uygunsa o sekılde arac alabılırsın..

devlet hastahanelerinin ilgili birimlerinden alınan raporlarla alabilirsin engelli aracını özel hastahanelerin verdiği raporla olmaz.... Özel hastahaneden ben sıkıntım oolmadanda rapor alabilirim ona itibar etmezler... Devlet hastahanelerinin sağlık kurullarına girmeden olmaz....

tam teşekküllü devlet hastanesi raporları dışında alınan ötv muafiyeti için raporlar geçersizdir. Şuanki elinizdeki özel hastane raporu geçersizdir.

şuan elimde devlet hastanesi raporu var özel hastane raporu yok

Murat bursa

Elindeki rapor araç alımı için aracı nasıl kullanıcağın ibareler belirtilmemişse araç alamassın.Yeniden devlet hastanesine müracat edeceksin araç alımı için kurula giriceksin,

Üst Alt