Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı otomatik vitesli araç ibaresiyle ÖTV-MTV'den muaf olur muyum?

sam88

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim de sağ kolda doğum sırasında oluşan sinir zedelenmesi var. 1 ay önce aldığım raporda h sınıfı ehliyet alabilir, özel tertibatlı araç alabilir, otomatik vitesli araç kullanabilir raporu aldım. benim için ötv indirimi olmuyor galiba ama mtv indirimi oluyor mu?

ÖTV'dende, MTV'dende muaf olabilirsiniz özel donanım ibaresi olduğu için. H sınıfı ehliyetiniz yoksa öncelikle bunu almalısınız rapor sürenizin üzerinden 1 yıl geçmeden ehliyet işlemlerinizi tamamlamalısınız.

ötv indirimi için araca özel donanım koydurmam gerekiyor galiba ama otomatik vitesli araç kullanabilecek durumdayım. hangi ufak bir donanımla ötv indirimi almalıyım. (hastalığım sağ kol brachial pleksus)

cevaplar için çok sağ olun sağ kolum kısa olmadığı için en mantıklısı vites kolunu sola aldırmak ama bu işlemi yaptırırken bir sorun olmuyor mu otomatik vites araba kullanmak yerine niye vites kolunun yerini değiştiriyorsun diye? sonuçta raporda hem özel donanım ibaresi var hem de otomatik vites kullanabileceğim yazıyor

kardeşim geçmiş olsun eğer raporunda yazan ibareler belittiğin gibiyse ötv ve mtv den muaf olursun

Üst Alt