Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 yılında almıstım bende ehliyet için rapor ama o zamanlarda bütün herşeyi almıstım kurs sınav vs hepsi tamam dı sadece trafik şubede gidip çıkarmam kalmıstı bende çıkartmamıstım.Geçen hafta çıkartayım diye gittim ama bu ehliyet için aldıgın heyet raporu ve adliyeden aldıgın sici kaydının süreleri 1 yılmıs.Yeniden çıkarmak zorunda kaldım devlet hastanesinin rapor bölümündeki basvuru kagıdına özel tertibatlı otomatik vitesli / H sınıfı ehliyet diye yazdım ben sende kendine göre yaz onu.Heyetten çıkan rapordada aynısı yazıyordu özel tertibatlı otomatik vites araç kullanabilir H sınıfı ehliyet alabilir diye yazıyordu.Ehliyetimin üstündede özel tertibatlı oto vitesli araç diye yazıyor soldada H yazıyor.
Pardon ben soruyu tam okuyamadan cevap vermişim siz araç almak için sormussunuz.Ben ehliyet için sanmıstım.
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Ehliyetimi alalı uzun zaman oldu üzerinde özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor.benim sormak istediğim,sıfır araç alıcam bunun için çıkaracağım sağlık raporu için hastane ne istiyor?resim,ikametgah vs. gibi onu sormuştum
Sadece yanında resim getirmen yeterlidir raporunu özel donanımlı otomatik vitesli araç kullanabilir yazdırman gerekiyorki ötv siz araç alabilesin trafik nedense rahatsızlığının yüzdesini istiyor yanında