Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel doktora gittim. Remisyondayım ve mutuluyum

Konular
66
Reaksiyonlar
203
Yeni özel doktorum ilac ve ignelerin sayesinde nihayet remisyon evresine girdim.Biraz param gitti ama değdi bu tedavi kullandiklarim;
Abilify maintena(iğne)
Gyrex 200
Paxera 40
Akineton 2 mg )2*1

Gözünüz aydın ben psikozum sadece trevicta 263 mg kullanıyorum hapları kestiler 5 yıldır remisyondayim

Sevindim adınıza. Allah hasta olan herkese şifa versin.

@Anti PSİKİYATRİ,
Senin adına çok sevindim kardeşim.Henüz doğru ilaçları bulamamış ve sıkıntıda olan tüm arkadaşlara da acil şifalar dilerim.
Ben yıllardır abizol,gyrex ve mirtaron kullanıyorum.Bu ilaçların çok faydasını gördüm ve halen görmekteyim.
Ben önceleri sadece abizol ve gyrex kullanıyordum.Pozitif belirtileri baskılıyordu bu ilaçlar fakat negatif belirtiler devam ediyordu.Sonradan abizol ve gyrex in yanına antidepresan eklemişti doktorum.Mirtaron sayesinde hayattan keyif almaya ve ailemle iletişim kurmaya başladım.Doktorun sana da bir antidepresan olan paxera isimli ilacı yazmış.
Belki de bizim antipsikotik ilaçların yanına antidepresan eklenince faydalı oluyordur diye düşündüm.Herkesin durumu farklı oluyor ama negatif belirtileri sürenler için ek olarak antidepresan kullanmak faydalı oluyordur belki de.
Senin durum nasıldı bu ilaçlardan önce.Negatif belirtilerin sürüyor muydu.Belki durumu iyi olmayan arkadaşlara yardımı dokunur diye düşünüyorum.

@Anti PSİKİYATRİ,
Alınganlık ve şüphecilik ilk zamanlarda vardı bende.Sonraları ağır belirtiler başlamıştı.Tedaviye geç başlanıldı biraz ama sen daha erken başlamışsın anladığım kadarıyla.Bu açıdan şanslı birisin bence.Önünde daha iyi,daha güzel günler olsun inş.

Üst Alt