Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel bir ibare olmayan raporum var. ÖTV'siz araç alımında kullanabilir miyim?

KUTANAY

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2013 yılında ankara dan bir rapor aldım bu raporda h sınıfı ehliyet alır ötv indiriminden yaralanır yazmıyor vergi dairesine sordum sıfır araç alırken ötv den yararlanabilirmiyim diye yararlanırsın hemde mtv den de yararlanırsın dediler sonra ehliyet için ankara il sağlıkdan da bi rapor aldım otomatik vitesli araç kullanır birinci grup sürücü olur yazdılar araç alırken trafik tescil sıkıntı çıkarırmı?vereceğiniz cevap için şimdiden tesekür ederim........

ortopedik doğuştan çift taraflı kalça çıkığı sol bacağım 9 cm kısa rapor oranım %40

KUTANAY

Sol bacaktaki kısalıktan dolayı manuel vitesli aracı kullanamadığınızı ve/fakat otomatik vitesli aracı başkaca bir donanıma ihtiyaç duymadan kullanabileceğinizi varsayarsak, evet, doğru rapor ve ehliyet olduğunda otomatik vitesli aracı ötv-mtv istisnası ile satın alabilirsiniz.

Vergi Dairesindeki Memurları Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Gerçekten İşlerini Doğru ve Engelli Bir İnsana Yardımcı Oldukları İçin.
Trafik Tescilde Bir Sıkıntı Çıkacağını Sanmıyorum.

Üst Alt