Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz özel donanımlı araç almak için rapor oranı önemli mi?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
H sınıfı özel tertibatlı araç ibareli ehliyetim var.. Seneler önce zaten gümrükten çektiğim mercedes aracım var fakat araç klimasız olduğu için ufak ama klimalı sıfır bir araç almak istiyoruz.. Heyeti aradım ne gerekiyo diye raporumu sordular, en son iş yerim için aldığım yuzde 80 raporum var dedim.. Otv.siz almak için yuzde 90 olması lazım dediler. Benim bildiğim yuzde 90 ve uzeri zaten kendi kullanamıyanlara verilen rapor.. Yarın rapor almaya gideceğim yuzde kaç rapor almalıyım bilenimiz var mıdır aramızda?
Bu arada engelim: Omurilik felçlisiyim t6 / t7 paraplejiyim

Rapor yüzdesinin önemi yok.Araç alımı için aldığınız raporda özel tertibatlı araç alabilir yazması yeterlidir.

evet ortopediklerde özür oranına gerek yok özel tertibatlı araçalabilir yazması yeterlidir 90 ve üzeri engellilerde aracı başkası kullanır ama ötv siz olur amaç engelliyi mağdur etmemektir

Üst Alt