Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv'siz Araç Tescil İşlemleri hakkında..?

erdemka

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba %100 özürlü raporum ile araç alacağım tescil işlemlerini bayi hazırlıyor tescil dosyasını ötvli araç sahibinin bulunduğu ikametgahtaki trafik müdürlüğünden çıkartacağız.

Galerideki satış temsilcisi arkadaş ben dosyayı hazırlar size veririm tescil işlemlerini yaparsınız ama bazen trafik müdürlükleri sorun çıkartıyor rapor ile ilgili dedi ne demek istediğini anlamdım bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

İstenen evraklar belli,yapılacak işlemler belli...Biz takip edelim siz yorulmayın demek istemiş.(250 TL gibi bir farkla tabi ki...)

aracın alındığı il ile tescil işlemlerinin yapıldığı il farklı dosyayı hazırlayayım kargo yapayım oradan tescil işlemlerini yapsın diyor plaza engelli plakalar sadece kişiye teslim edilir diye bir şey dedi tescil işlemlerini karışmak istemiyor, siz iyice araştırın tescilde bir sıkıntı çıkmasın diyor ne demek istediğini pek anlamadım

cvp için tşkler

[FONT=sans-serif]Rica ederim.''Siz iyice araştırın tescilde bir sıkıntı çıkmasın'' diyen kişiye yine bi sözüm yok.Fakat bazıları o kadar abartıyor ki engelli olmayan birine sattığı o alışkanlıkla galeride fiyat verirken ÖTV+KDV+MTV içine birde tescil takip işleri koyuyor ve fiyatı düzlüyor.Trajikomik durumlar...Alırken illa ki tek tek hesaplamalı.[/FONT]

merhaba 150 lira ver muameleci yapsin

Üst Alt