Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç satışı fatura tarihinden sonra 5 yıl mı tescil tarihinden sonra 5 yıl mı

Umittekin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli üyeler,

Ben 17.07.2010 tarihinde ötv den muaf bir araç satın aldım. fatura tarihi 17.07.2010 dur. Aracın trafik tescili 20.07.2010 bu duruma göre ben aracımı fatura tarihi olan zamandan 1 gün sonramı satabileceğim yoksa tescil tarihinden bir gün sonra mı ?

konu hakkın acil bilgi alabilirmiyim kısa zamanım kaldı..

saygılarımla

Arkadaşım aralarında hepi topu 3 gün var. 1825 gün (5yıl) bekledin 3 gün de bekleyiver.

Ufuk bey merhaba konu 3, 5 gun beklemek olsa 1 ay da beklerim 5 yil bekledim bisey degil 3,5 gun.. Fakat araci 15 gun once sattim alicisi na 17 sinde noter satisi yapabilirim dedim aracimi evin onunde yatiriyorum noter satisi yapip teslim etmek icin hatta yeni bir arac siparis ettim oda bayide benim bu araci bosa cikarmami bekliyor o araci da teslim alicsm bu isi halledince yani konu 3,5 gun beklemek degil.. Ayrica buraya dogru bilgiyi ogrenip baska bilmeyenlerede destek olmak icin abone oldum . admin konu hakkinda bu maili okuyorsan destek olurmusun. Yoksa bu site de mi gereksiz yazismalarin oldugu birsite mi ..

Son düzenleme:
21.07.2015 tarihi itibariyle satabilirsin. Aracın tescil edildiği tarih geçerlidir.

Üst Alt