Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz arac raporunun gecerlilik suresi var mıdır?

Ibtıza

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar oldu ki bu raporu herşeye uygun bir sekilde aldik bu raporun gecerliligi ne kadar? Hastaligim kalic,i belki raporda surekli ibaresi bulunabilir ama bu da arac alimi ile dogru orantilimi? Istedigim sure icinde, misal iki sene sonra arac almak istedim alabilirmiyim simdi cikartacagim rapor ile? Yoksa bir sene icinde almak mecburiyetim var mi ?

Raporunuz sürekli bir rapor olarak aldığınızı var sayarak sürekli geçerli ister 5 sene ister 10 sene kulanabilirsiniz ancak hastalığınız ilerlediğinden veya başka bir amaçla yeniden rapor alısanız en son aldığınız rapor göz önünde bulundurulacağında bir önceki saporunuz geçerliliğini yitirmiş olacak.

Sürekli ibaresi olur ise istediğiniz zaman araç alımı yapabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok sagolun arkadaslar peki surekli ibaresi bulunmazsa gecerlilik suresi ne kadar?

Onu heyet belirler ama sürekli olur eşinizin brakial pleksus ti sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet dogru esim rapor islerine basladi mr ve emg istedi doktor. Emg sonucunda kronik denervasyon saptanmistir yaziyor, yarin mr sonucu alip ortopedi doktoruna cikicak tekrardan. Bakalim daha yolun basindayiz ama arac alimi raporun gecerliligi aklima takildi ogrenmek istedim

Benim araç alma rapor süresi iki yil yazmış

Peki rapor aldığınız hastalik kalici mi yoksa duzelebilecek bir rahatsizlikmiydi

Ibtıza

Raporda süre kısıtlaması yoksa rapor sürekli demektir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sadece, o rapordan sonra daha düşük oranlı rapor alırsanız, önceki raporunuz kadük hale geliri, bunu unutmayın. Bir başka deyişle, araç alımı için en son aldığınız raporu kullanmak zorundasınız

Üst Alt