Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz arac almak istiyoruz ama kredi kullandırtmıyorlar!?

alperen16

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%95 engelli 2 yasindaki oglumun raporu ile arac alicaz fakat araci biraz pesinat ile kredili alabilirmiyiz bazi bayiler vermis bazi bazi bayiler engellinin yasi 18 olmadigi icin kredi kullandirmamis simdi anlamadigim bu cocuk zihinsel agir ozurlu zaten 18 yasinda olsa calisip kredimi oduyecek bu konuda tecrubesi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim soru su rapor oglumun %95 ve arac alicaz kredili alabilirmiyiz kendi adima

Tesekkurler

Geçmiş olsun kardeşim benim oğlum 8 yaşında ben aldım ve bir sorun yaşamadım.Ruhsat çocuk adına oldu,krediyi G.bank ihtiyaç kredisi olarak kendi adıma aldım ödüyoruz.Bilgim yok ama bayilerin kendi finansmanı ile kredi alacaksanız belki olmayabilir??Ayrıca şunu söylemeliyim birkaç marka araç satabilmek için resmen yarıştı gibi..

İhtiyaç kredisi olarak almak daha kolay sanırım

Ben kendi adıma ihtiyaç kredisi çektim öyle aldım,Kredi 1. saatte onaylandı çıktı.

Opel çalışanından aldığım bilgiye göre Sadece Akbank ÖTV si düştükten sonra kalan rakamın % 70 ine taşıt kredisi veriyormuş.

Merhabalar bende: %56 sol kol ampute engelliym acaba araç alımında vergi ücreti düştükten sonraki miktarın ne kadarını kredi olarak kullanabilirim örneğin arac 47 bin ötv o bu arac 30 bine düştü bunun ne kadarı kredi olarak çıkar sizce teşekkürler

Bir çoğu hiç vermiyor, çünkü araç üzerinde 5 yıl satılamaz şerhi olacağından kredi geri ödemelerinde sorun olduğunda bankanın araca el koyma prosedürü çok zorlaşıyor.
Yukarıda bir arkadaş Akbank'ın ötv hariç fiyatın %70 ine verdiğini yazmış o şekilde verilirse 30 bin tl ötv siz fiyatın 21 bin tl sine kredi çıkar.
Hiç mümkün olmazsa faizi az biraz fazla olsa da ihtiyaç kredisi çekilebilir.

araç çocuğunuz üzerine olacağı için taşıt kredisi vermiyorlar ancak kendi üzerinize tüketici kredisi çekebilirsiniz

sıfır araba için kredi

arabamı aldım fakat bankalar kredi vermıyor araba için kredi ceken varmı

Bankalar kredi vermiyor derken emeklimisin çalışanmısın biraz aç

Merhaba,öncelikle bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
5 yaşında engelli bir kızım var.Ötv indiriminden faydalanarak araç almak istiyoruz.Hanede 3 kişi kalıyoruz (Eşim,kızım,ben).Eşim evde bakım aylığı alıyor.Ben sgklı çalışanım.Taşıt kredisi alamamamız durumunda ihtiyaç kredisi alsak,evde bakım maaşımız kesilirmi.Yada kesilmemesi için nasılbir yol izlemeliyiz.Raporumuz %100.Şimdiden teşekkür ederiz.

sıfır araca kredi vermıyor özürlü aracı olduğu için5 rehin var satılamıyorya o yüzden rehın koymaıyormuş arabaya

evt ihtiyac kresi veriyorlar o doğru ama araca vermıyor krrediyi

Üst Alt