Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz aldığım araç kusurlu! Ne yapabilirim?

bulent_06

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
2015 model arac aldım otv siz tanıdığım bi galerici farketti kapının değişik olduğunu bende Kafama takıldı Ekspertiz raporu çıkardım raporda kapının orijinali ile değiştiği çıktı ne yapmam lazım aldığım bayı orzinal diyo yapmam gereken ne kapı rengıde tutmuyor??

175 alo tüketiciyi ara onlar seni yönlendirir. fazla bir masrafında olmaz tek başına mahkemelerde uğraşamazsın hemde koca firmalarla baş edemezsin.sen onlara dil dökme onlar sana yalvarsın :)aracın markası ne genelde almanlarda çıkıyo böyle işler

bulent_06 bayiiyle görüş sonra tüketici haklarına başvur sonrasında dava açılması gerekiyorsa ki gerekir gibi davanı açarsın kanıtlayabileceğin bir durum

Bayi ile görüştüm bayı orijinaldir diye rapor verdi. Ekspertis raporu ole demiyo ama

SENİN DURUM FAZLA KÖTÜ DEĞİL benim durum daha vahi aracımı aldıktan 11 yıl sonra motor nosu nun ruhsattaki ile uyşmadıgını tesbit edildi araştırmalarımın sonunda sıfır diye hurda bir aracın bana satıldıgını ögrendim dava açmak istedim ama avukat bana davayı zaman aşımından kaybederiz dedi yani kazıgı yedik

Arkadaş neler oluyor neler insan sapıtıyo yemin ederim adam çuvallla para sayyo oda sahte çıkıyo ALLAH kimsenin başına vermesin birde bizim gibi garibanların başına hiç vermesin. Düşünsenize adam 5 yıl 6 yıl para biriktirsin sonra yalan olsun Allah yardımcımız olsun...

Tamam her turlu hakli sizsiniz bu durumda tuketici haklarina basvurun

arabanın markasını ne türkiyede hata kabul etmiyorlar marka ne ise ispat edebiliyosan eğer elindeki raporla firmaya yazı gönder türkiye distribitörlüğünün ilgilenmediğini bildir aksi halde mahkeme ve tv ye vereceğini söyle malesef dıyorum bizim göstermemiz gereken dürüstlüğü adamlar gösteriyor çok ciddi sözleşmeleri var markanın uğrayacağı zararı düşünerek hareket edıyolar hasarlı araclar sadece turkıyede orjınal parca değişerek satılıyor hemde sıfır araç dıyerek dediğimi yap ama ispat edebilirsen aksi takdırde karşı dava açılabileceğini unutma adamlar bu konuda iyiler .

bulent_06 tüketici haklarına gideceksin gerekli yönlendirmeyi yaparlar aracın değişen bir parçası olduğunu araç sizdeyken herhangi bir işlem yapılmadığını zaten kolaylıkla ispatlayabilirsin dava lehine sonuçlanır değerinde bir araba veya aynı arabanın sıfırını verirler

Üst Alt