Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'den muaf araç aldım. Bayinin araç teslimi yaparken teslim edeceği evraklar..?

ist01

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
60
merhaba arkadaşlar 4 gün önce sonunda aracımı aldım bir kaç güne teslim alacam bayiye noterden vekaletname verdim herşeyi onlar halledecek bunun için bayiye ek bir ücret ödemedim sadece tertibat ve proje için 1000 tl ödedim tertibat kilitli sistem elden gaz fren bu arada ötv'den muaf aldığım aracı bayi araç teslimi yaparken teslim edeceği evraklar nelerdir bayiden almam gereken evraklar neler bu arada bayi ile anlaştım kasko+ zorunlu trafik sigortası onlar halledecek bunun için onlara

2016 kia cerato 1.6l otomatik kasko+zorunlu sigorta+tertibat+muane+ruhsat plaka masraflari bedeli olarak 3500 tl ödedim

noter masraflari toplam 240 tl tuttu

ilk defa ehliyet alma masraflar ortalama ehliyet teslimine kadar 1800 tl tuttu

araç reyiç bedeli 69 bin tl biraz bayi indirimi ile 45000+3500 tl toplam 48500 ödedim

şimdi aracı teslim alırken almam gereken evraklar neler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

ist01 verecekleri evrak yok öyle varsada verirler zaten kauçuk paspas hediye ettir. Biraz farkla garantiyi uzatırlar uzattir muhakkak paspas veriyolarsa boya koruma felan iste veya kaput koruma :)

Boya garantisi var 5 yil araç garantisi var 5 yil

hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan inş.

ist01
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ist01 yakın zamanda bende alacam senin hastane raporunda ne yazıyor mesela benim B kodlu ehliyetim var hastane raporunda SAKATLIĞI HAKKINDA+ÖTV yazıyor herhangi bir sorun cıkarmı :) dün hyundai bayii sine gittim bayii bırak fabrikada yok araç ne iş anlamadım

yakında detaylı süreç ile ilgili ve rapor paylaşımlı bir konu açacam bnm 2 adet raporum var biri ilk sağlık komisyonundan aldım ehliyet raporu diyeri ise 2013 yilinda aldığım sağlık kurulu raporumda sağlık kurulu raporumda ötv dair hiç birşey yazmıyor sadece ortapedik engelim ile ilgili tanı ve oran yaziyor ehliyet raporumda ise tanı+tertibatlı araç kullanır yazıyor ikisi birbirini tamamlıyor bu işler birazda bayinin elinde sizlere tavsiyem araç alırken tescil işlemlerini kendiniz yapmaya kalkışmayın noterden bayiye süreli vekaletname verin arkanıza yaslanıp araç teslimini bekleyin onlar bu işin pro su olmuş artik yakın zamanda süreç paylaşacam raporlarıda paylaşacam 1 2 güne açarım konuyu

Ahmedkilicc

boya koruma kaput ön film koltuk koruma camlara film 1350tl verdım . Kia cerato consept plus modeline. bedava yapacaklarını sanmam

ist01 Fikret Ağabey ehliyetiniz yeni tip ehliyet mi yoksa H sınıfı mı?

egemen h.olsun aracınızı kaç günde teslim aldınız

gsli bnm ehliyet yeni tip suan saten hep yeni tip veriliyor

egemen bnm aracı 1 hafta oldu teslim edemediler daha yok tertibat projesi 3 günde cikiormus falan filan aradan 5 gün geçmiş daha tertibatçı gelip tertibati takmamış bayi ile alakalı sanırsam bazı bayiler hizli çalışıor peşin para ödedimizdenmi kaynaklanıor acaba

Üst Alt