merhaba arkadaşlar 4 gün önce sonunda aracımı aldım bir kaç güne teslim alacam bayiye noterden vekaletname verdim herşeyi onlar halledecek bunun için bayiye ek bir ücret ödemedim sadece tertibat ve proje için 1000 tl ödedim tertibat kilitli sistem elden gaz fren bu arada ötv'den muaf aldığım aracı bayi araç teslimi yaparken teslim edeceği evraklar nelerdir bayiden almam gereken evraklar neler bu arada bayi ile anlaştım kasko+ zorunlu trafik sigortası onlar halledecek bunun için onlara
2016 kia cerato 1.6l otomatik kasko+zorunlu sigorta+tertibat+muane+ruhsat plaka masraflari bedeli olarak 3500 tl ödedim
noter masraflari toplam 240 tl tuttu
ilk defa ehliyet alma masraflar ortalama ehliyet teslimine kadar 1800 tl tuttu
araç reyiç bedeli 69 bin tl biraz bayi indirimi ile 45000+3500 tl toplam 48500 ödedim
şimdi aracı teslim alırken almam gereken evraklar neler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
2016 kia cerato 1.6l otomatik kasko+zorunlu sigorta+tertibat+muane+ruhsat plaka masraflari bedeli olarak 3500 tl ödedim
noter masraflari toplam 240 tl tuttu
ilk defa ehliyet alma masraflar ortalama ehliyet teslimine kadar 1800 tl tuttu
araç reyiç bedeli 69 bin tl biraz bayi indirimi ile 45000+3500 tl toplam 48500 ödedim
şimdi aracı teslim alırken almam gereken evraklar neler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim