Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV Oranı yüzde kaç? 5 yılı dolduran aracımı satmadan araç alabilir miyim?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
yakın zamanda 0 km araç alan varmı ne kadar bir düşüş oluyo ben geçen bayiyi aradım %31 düştüklerini söylediler
birde aracımı satmadan 2.aracı alabilirmiyim 5.yıl doldu

ötv değeri %45 nasıl %31 düşüyorlarmış anlamadım 2015 model hyundai aracım var düşünürseniz satmayı düşünüyorum

Total fiyattan %31 düşünce %45 ötv muafiyetli fiyati bulursunuz

dediğiniz gibi ötv %45 ama bayiler %31 düşüyor tmless hyundai düşünmüuorum sağolun wolsvagen cc veya passat düşünüyorum

Aracın vergiler dahil satış fiyatindan (Mtv hariç) %31 düşünce, aracın vergiler hariç fiyatına eklenen %45 ötv yi düşmüş olursunuz

%31 düşülür arkadaşım aracın anahtar teslim fiyatından düşülen fiyattır. kdv mtv çıkar kalan ücretten de %45 düşülür aynı mantıktır. 2015 fiesta aldım 25,000 tl ham fiyat 5 bin tl civarıda kdv işin içine giriyor böylece 30,100 tl ye geldi araç bana satış fiyatı 47 bin TL idi. yaklaşık olarak 15000 tl ötv +2000 tl de şirket tarafından indirim yapıldı + hediye olarak sensör ve bir kaç bişey hediye ettiler.

En pratik hesap;aracın normal satış fiyatını 0,69 ile çarpıp çıkan fiyat üzerinden pazarlık yaparsiniz

Üst Alt