Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV istisnasından yararlanır, H sınıfı ehliyet alabilir raporum ne işe yarar?

DoganAgyar

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim raporumda: ötv istisnası, bu haliyle b sınıf ehliyet alamayacağını. H sınıfı ehiyet almasının ve otomatik vitesli özel tertibatlı araç kullanmasının uygun olduğunu bildirir sağlık kurulu raporudur. Yazıyo bu ne anlama geliyo lütfen yardım edin.

H sınıfı sürücü belgesi alacaksınız ve elinizdeki rapor ile ayrıca ÖTV istisnasından faydalanabilirsiniz.

Kardeşim tamam o kadarını anladım daşimdi benim kullanabileceğim araba tarzı nasıl bişey olacak bu arabayı benim haricimde biri kullanabilecek mi benim sormak istediğim bu tarz şeyler.

özel tertibatlı alacağınız aracı sadece sizinle aynı engeli olan insanlar kullanır.Başkası kullanamaz.Engeliniz sağ ayakta galiba raporunuzdan bu anlaşılıyor.Kullanacağınız araçta 1600 motor bineklerin hepsi olur engelinize uygun özel tertibat taktırmak suretiyle.

Hayır sağ omuzdan kaynaklanan bir problem var bende bunun için ne özel tertibat olabilir ki

Araç kullanmanıza engel bi durum yokmu.Yoksa formalite icabıda olsa yaptırıp proje çizdirmeniz gerek.Raporunuz öyle çıkmış çünkü

Ama benim vites atmama engel bi durum yok ben şu anda ehliyetsiz olarak manuel vites araba kullanabiliyorum.

Vites kolunu yükseltmek ya da sola aktarmak gibi bir donanım olması şart. Aksi halde araç alımında vergi istisnasından yararlanamazsınız

Üst Alt