Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç için raporumu kabul etmediler!?

OguzZ'

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Merhabalar ötv indirimli wv polo için hatay gümüş bayii ye gittim.

raporum %40 ve sol bacakta sp den dolayı çekilme (kısalık) var. öncelikle rapor 1 ' i veri , süre belirtilmediği için kabul etmediler sonra rapor 2 yi gönderdim onda da otomatik vites otomobil kullanabilir ibaresi olmadığı için kabul etmediler. 2sini de veriyim ayrı ayrı istediğiniz ibareler yazıyor diyorum o şekilde de kabul etmiyorlar. yardımcı olur musunuz acaba??

raporların gözükmüyor.Bir daha yüklemeyi dene istersen

öyle kabul etmezler. Tek raporda gerekli ibareler ve açıklamalar olmak zorunda. Yoksa ortaya toplama rapor ile iş yürümez bu devlette, biz elimizdeki iş yapan tek raporlarla iş yapamıyoruz :)

OguzZ'

Doğrusu ya iki raporla işlem yapan arkadaşlarımız da oldu. Birinde oran birinde doğru ibare olan iki rapor... Ama burada Maliye'deki memurun olumlu tavrı önemli...

maalesef kabul etmediler çok direndim ama onlarda direndi :( yeni rapor çıkartmak için hastahaneye başvurdum. bu ayın 20sinde sonucu alacağım. bekliyorum şimdilik

benim raporumda da otomatik vites kullanabilir ibaresi yok hastaneye gittim ne yapmam lazım tekrar rapor mu almam lazım diye sordum ama aile hekimine gidecen dediler bu nasıl iş anlamadım karakola gittim araç alacam dedim sordum yav kim bilir bunu anlamadım gitti

xakmanx

bağlı bulunduğunuz vergi dairesine danışın, emniyet,hastanenin ne dediğini dikkate almayın. İşlemi onaylayacak olan vergi dairesi.

xakmanx

'kmulu' arkadaşında dediği gibi vergi dairesine yada aracı alacağın bayii e sor

özel tertibatlı araç kullanır.ötv ve mtv istisnası içindir şeklinde rapor alan arkadaşım var daha 20 gün önce.Samsun eğitim ve araştırma hastanesinden aldı.arayıp sorabilirsin.

Emniyet sorun çıkarır.benim raporumda da özel tertibatlı araç kullanması uygundur ibaresi yazılı 2016 da aldım.

OguzZ' bendee aynı sıkıntı çıkarmışlardı bende 2 rapor u vererek aldım birinde oran vardı birinde araç alabilirlik ibaresi vardı. zor güç ikna ederek kabul ettirdim

Üst Alt